- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #2718 üzenetére
Tyű, ez komoly? Romot cserélni tudsz, háttérképet nem? Ez komoly?
Bootanimáció-ki van kapcsolva a teló, bekapcsolod, míg betölt, van valami animáció. Agyári az kockákból Haier felirat, a v3b1 ben egy android figura körül forog egy izé, stb.Superuser-rendszergazdai jogokat ad bizonyos progiknak, és neked. Sok mindenhez kell.
Ikoncsere-tegyél felvalami jobb launchert( nova,apex,stb) ahoz lehet letölteni ikonpakkokat.
Háttérkép csere- nyomva tartod a kijelzőt ég üres területen, - háttérkép- kiválasztod.
Bár én inkább a quickpick ben szoktam. Ha a zedgéről töltöd, bal lent van egy kis gomb a letöltésre, ha lejött, ez a gomb átvált set re, megnyomod, és be van állítva.Most látom, lassú voltam
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
laci laci #2718 üzenetére
Bootanimáció:
Mikor bebootol a telefon, lefut egy kis animáció, hanggal, vagy nélküle, általában a gyártó logója, de mivel lecserélhető, bármi lehet. Windows logó is
SuperUser:
Root joghoz kapcsolódik, amikor rootolod, legtöbbször ez is a készülékre kerül, ez tudja megadni az engedélyt a rootot kérő programoknak. Újabban felváltja a SuperSU
Tárcsázó:
Ki kéne bontani szerintem a tárcsázó apk-ját, és ott lehetne lecserélni szerintem az ikont.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- ZIDOO médialejátszók
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest