- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
#16820480 #388 üzenetére
igen? na, az erdekes, anno tervben volt S10e-re valtas, nem tudtam, h az ilyen rosszul mukodott rajta.
nekem autos magneses tartoban kellett csak kicsit nyujtozkodni, ha a hatso FP-s telot fel akartam oldani, amugy nekem az eddigi legjobb megoldas overall.
ez az oldalso is jo, viszont csak jobb kezemmel, ballal mar nem annyira. auitos tartoban bal kezzel nyulok altalaban hozza, ott mar sajna tobbet teveszt.mindegy, ha masnak is, meg mas markakon is ilyen, akkor ezt el kell fogadni.
amire a kisebb olvasofelulet miatt kb szamitottam is. nem hasznalhatatlan, csak nem az igazi.meg egy ilyen oleophobic reteggel bevonhattak volna szerintem, izzadt/maszatosabb ujjnal jol jonne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Synology NAS
- Projektor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Alkoholista nevelde
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest