Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
nem biztos, hogy lejött a nedves zsepis poén. én segíteni nem tudok, mert nem értek hozzá. de azt el tudom mondani, hogy az eredetin koromfekete a cicifix, erős középszürke a bőr, csaknem fehér a póló. mindenhol nagyon éles, határozott vonal választja el őket. az arc is középszürke, nem papírszínű. az arc a kép jobb oldalán egészen sötétszürke.
szóval mondom, én bátrabban feketéznék egy másolaton. de az is jó tanulmány lehet, hogy új papíron szabadkézzel meghúzod az alapvető kontúrokat a tónusváltásoknál, és utána nekiesel. a szén azért lenne jó, mert a grafit így vagy úgy, de telítetten is fényesszürke lesz (lásd cicifix). mondom nekem marha rég volt, de akkoriban voltak olyan cerkák, mint a klasszik töltőcerkák (aminek olyan az alsó vége, mint a tokmány pofái - ilyesmi), csak jó vastag szén töltet megy bele (ilyesmi). azzall akkor nem kened össze a kezed és azzal a rajzot.
nem erre kerestem, de lásd mire gondolok. ha veszel sima széndudakat ugyanúgy jó kezdésnek.
de érted, te most pont beleválasztottál egy erőteljesen kontrasztos témába. ez a konkrét kép ceruzarajzhoz tán nem annyira jó emiatt. de én tényleg amatőr vagyok, szóval fogadd fenntartással.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti AMP Extreme Holo
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő