- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
nem biztos, hogy lejött a nedves zsepis poén. én segíteni nem tudok, mert nem értek hozzá. de azt el tudom mondani, hogy az eredetin koromfekete a cicifix, erős középszürke a bőr, csaknem fehér a póló. mindenhol nagyon éles, határozott vonal választja el őket. az arc is középszürke, nem papírszínű. az arc a kép jobb oldalán egészen sötétszürke.
szóval mondom, én bátrabban feketéznék egy másolaton. de az is jó tanulmány lehet, hogy új papíron szabadkézzel meghúzod az alapvető kontúrokat a tónusváltásoknál, és utána nekiesel. a szén azért lenne jó, mert a grafit így vagy úgy, de telítetten is fényesszürke lesz (lásd cicifix). mondom nekem marha rég volt, de akkoriban voltak olyan cerkák, mint a klasszik töltőcerkák (aminek olyan az alsó vége, mint a tokmány pofái - ilyesmi), csak jó vastag szén töltet megy bele (ilyesmi). azzall akkor nem kened össze a kezed és azzal a rajzot.
nem erre kerestem, de lásd mire gondolok. ha veszel sima széndudakat ugyanúgy jó kezdésnek.
de érted, te most pont beleválasztottál egy erőteljesen kontrasztos témába. ez a konkrét kép ceruzarajzhoz tán nem annyira jó emiatt. de én tényleg amatőr vagyok, szóval fogadd fenntartással.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hexen2 & heretic2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest