Új hozzászólás Aktív témák

• Szili17

tag

válasz Rick4 #13401 üzenetére

Google gyorskereső bullshit. Ha a Google Mapsbe beírod hogy Erdőkertes Szőlősor utca 9, akkor ugyanúgy a 99-et adja. Ha nem választasz, hanem erőszakkal rákeresel, akkor (gondolom) jó helyre visz.
    Na most a Waze-nél valaki úgy gondolta hogy a Google gyorskereső bullshitet jó használni, ezért azt is használja (ami jó, amikor a Google jót ad, de szar amikor rosszat).
    Na most a Szőlősor utca sincs még beházszámozva a Waze-ben, így a Google-től kapot (jelen esetben bullshit) helyre visz, miközben ettől függetlenül más helyet ad vissza a Google kereső, behazudja hogy 9, mert te arra kerestél rá.

Volt már korábban ilyen példa, de elég ritka és sajnos már nem emlékszem rá, de szintén hasonló "módszerrel", már a Google keresőben is tetten érhető módon rákerestél valamire és egy tök más település tök más utcájába vitt és odahazudta hogy "tessék ez az amit kerestél".

A felettem lévő kolléga azért hitetlenkedik, mert - az én tapasztalatom szerint - ez ritka. Mármint amikor ilyet művelnek a keresők, de én már láttam ilyet, tudom miről beszélsz. Te hagytad a jelentést is?

Egyszercsak felházszámozom majd az utcát és akkor elvileg jó lesz. Lehet kíváncsiságból előreveszem, ha sikerült. :D

"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák