Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• guga

Közösségépítő

válasz r4z #9 üzenetére

Na erre kíváncsi vagyok, az ismétlődő álmok nagyon fontosak. Én hosszú évekig álmodtam apám tanyájáról. Mindig félelmetes volt, izzadva, levegőért kapkodva ébredtem, különös lények látogatták azt a lakot. Aztán egyik este úgy feküdtem le, hogy tudni akarom az okát, ha álmomban jön apám tanyája, és félelmetes, akkor kérem álmomban a megoldást is.

Úgy lett vala.
    A szobám falára mostoha anyám piros betűkkel felírta, hogy takaródj el a háztól!
    Nagyjából címszavakban az a lényege, hogy alkesz volt. Napi fél liter töményt küldött le, s az üvegeket elásta az erdőben. Egyszer részegen molesztált, kikezdett velem, kergetett a kút körül. Apámnak hiába mondtam, hiába mutattam az üvegeket, nem vett róla tudomást. Arra hivatkozott, hogy sok a melója, stb. elfoglalt.

A neje annyira belelovalta magát a gyűlöletembe, hogy megmérgezte magát. Apámnak meg választania kellett. Félrehívott a ház mögé és mondta, hogy én már 16 éves vagyok, szeretné megtartani az asszonyt, meg ugye született két gyerek tőle. Én meg már megállok a lábamon, menjek el.

Ez is így lett. Akkoriban valószínűleg könnyedén fogtam fel, de a mai napig kísért a rémálom.
    Na erre dobjál tüzifát :DDD

Új hozzászólás Aktív témák