Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Na erre kíváncsi vagyok, az ismétlődő álmok nagyon fontosak. Én hosszú évekig álmodtam apám tanyájáról. Mindig félelmetes volt, izzadva, levegőért kapkodva ébredtem, különös lények látogatták azt a lakot. Aztán egyik este úgy feküdtem le, hogy tudni akarom az okát, ha álmomban jön apám tanyája, és félelmetes, akkor kérem álmomban a megoldást is.
Úgy lett vala.
A szobám falára mostoha anyám piros betűkkel felírta, hogy takaródj el a háztól!
Nagyjából címszavakban az a lényege, hogy alkesz volt. Napi fél liter töményt küldött le, s az üvegeket elásta az erdőben. Egyszer részegen molesztált, kikezdett velem, kergetett a kút körül. Apámnak hiába mondtam, hiába mutattam az üvegeket, nem vett róla tudomást. Arra hivatkozott, hogy sok a melója, stb. elfoglalt.A neje annyira belelovalta magát a gyűlöletembe, hogy megmérgezte magát. Apámnak meg választania kellett. Félrehívott a ház mögé és mondta, hogy én már 16 éves vagyok, szeretné megtartani az asszonyt, meg ugye született két gyerek tőle. Én meg már megállok a lábamon, menjek el.
Ez is így lett. Akkoriban valószínűleg könnyedén fogtam fel, de a mai napig kísért a rémálom.
Na erre dobjál tüzifát
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest