- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
-
FatalEror
addikt
-
greenity
senior tag
-
FatalEror
addikt
-
greenity
senior tag
-
kisi
aktív tag
Szia!
A legegyszerűbb a tükörragasztó szalag.
Csak körbe ragasztod a hátát vele, leszeded a védő papírt, és felnyomod a szekrény oldalára.
Nem koszos munka, nem ragasztózol össze semmit, nem kell fúrn, faragni, csak két perc, és kész...
A kiállításokon sokszor használjuk, remek anyag.
Körülbelül 1-2 mm vastag szivacsos szerkezetű szalag,a két oldalán ragasztóval.Például ez az. De van sok más típus is.
-
greenity
senior tag
-
csaszi72
senior tag
-
FatalEror
addikt
-
greenity
senior tag
Azt hiszem maradnak a fülek..
A lambériamaradékainkat eltüzeltük itthon.
Samus igen, valószínűleg fém lesz, majd holnap leugrom munka előtt/után, hogy jön ki a lépés 999-be és veszek 4-et, az is bőven elég.
Nem mértem, de szerintem max fél kg a súlya.
Nem tükörnek kell, üzenőfalnak
daenerys a fólia is szuper ötlet, de most már marad ez a megoldás

-
tope
addikt
-
Samus
addikt
-
daenerys
tag
-
daenerys
tag
-
Samus
addikt
Kis műanyag fülekből egy 8 darab (minden oldalára kettő) (ebből kapható fém is, az sokkal szebb).
Mindnek van hátránya. A ragasztót borzasztó nehéz leszedni (ha találsz olyat, ami megfogja). A kis fülekhez pedig elő kell fúrni, és csavarni kell, ennek később pár lyuk lesz a nyoma (mondjuk mindig sokkal szebb, mint amit a ragasztó hagy...).
Én személy szerint fém fülekre szavazok, nagyon szépek, persze ha a tükör éle is szép csiszolt. És modern. A keretezést én hagynám. Külön kell takarítani a keretet, rajtamarad a por, és nekem nem tetszik

A műanyag fülek darabja olyan max. 20 ft. A fém verzió 200 is lehet.De van ilyen is: [link]
A sziloplasztal az a baj, hogy 24 óráig tartogatni fogod a tükröt? Lévén annyi a biztonságos kötési ideje (az ipari szilónak, amivel üveget ragasztanak, az megköt két óra alatt. Cserébe erősen ecetszagú a kötés alatt, és ha nincs üveges ismerősöd, nehéz hozzájutni.). A probléma az, hogy amíg köt, stabilan rögzíteni kellene.
-
Witya
tag
Tescoban multkor lattam ketoldalu atlatszo ragasztot. Nem tudom, hogy mennyire tartos, de nem lenne annyira csunya se.
-
greenity
senior tag
-
kemotox
addikt
http://www.kika.com/hu/termekek/m/lakoter-iroda/iroda/iro-irodaszerek/18724577/magnestabla/
-
greenity
senior tag
-
vazzz
őstag
-
FatalEror
addikt
2 oldali ragasztó szalag,erre tervezett klipszek,2db lambéria nútjába belerakjátok,és felcsavarozzátok.
-
greenity
senior tag
Várom az ötleteket

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- LEGO klub
- Milyen TV-t vegyek?
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- NBA és kosárlabda topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak éppen marhára eltüzeltük