Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egész jó kis telefonnak tűnik. Sajnálom hogy lemaradtam a 68k-s árról pár napja, annyit megért volna nekem is. Cikkért big thx.
Live-Die-Respawn
-
addikt
"A hátlap egyedi abból a szempontból, hogy akár 3D nyomtatóval magunknak is készíthetünk hozzá."
Igazából, bármihez nyomtathatsz hátlapot, tokot, alkatrészt.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Krugszvele #15 üzenetére
Én sajna nem tudnék addig használni egy telefont, mert elég sok dolgot erről intézek és szükségszerű a nagyobb kijelző.
Távelérés, emailek, fórum is, így nekem kell ez a kijelzőméret, nem mondom ,hogy 0,2-0,5" kisebb nem lenne elég, de ez így kényelmes.Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
KISDUCK
addikt
válasz Krugszvele #6 üzenetére
Nekem a redmi note pro 8-am tokkal 230g. Szíj vagy gatyamadzag a legtöbb esetben megoldja, aminél nem annál a tárcát sem kell erőltetni, minden másra ott a hasitasi ahogy már írták. Nekem régen volt se x10 mini pro-m utána pedig z3 compact, de nagyon nem szívesen váltanék már kisebb telefonra.
-
ncc1701
veterán
Öv.
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Luck Dragon #10 üzenetére
Hasitasi nem kér kódot.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
-
A rövidnadrág az jó dolog. A mobil nem kötelező
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Krugszvele #3 üzenetére
Ebben a méretben kb ilyen súlyú telefonokkal találkozni.
190-200gr körül. Figyelembe kell venni ,hogy ekkora méretű kijelző azért már nem meglepő a piacon.
Tény, a Poco F6-osom valamivel könnyebb, 180gr, de az F4 GT-m meg 210gr volt, na az már húzós volt, de tény így legalább sosem hagytam el...
Súlyon kívül más nem maradt meg a készülékkel kapcsolatosan?
Itt adódik a kérdés, hogy neked milyen telefonod van, ami nem húzza a zsebed? Gondolom iPhone SE
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
Ekkora méretű telónál már teljesen átlagos súly.
Ekkora méret is nehezen fér zsebbe, szóval ha nem fér bele nincs lehúznia.
-
-
válasz Krugszvele #3 üzenetére
Ez most sok vagy kevés?
Nem szoktam mérlegre tenni, azért kérdezem.
-
Krugszvele
senior tag
Weight 197 g
-
TheLázs
tag
Ez nem semmi.
"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít” – Örkény István
-
Köszi a bemutatott.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- Tőzsde és gazdaság
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Óra topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!