- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
CactuS #18557 üzenetére
Még annyi,amikor én kezdtem a játékot 10 éve,teljesen más volt,a skilezés átlátszó és egyszerü volt,nem volt repu.Na és F2P játékos teljesen jól megvolt minden szarság nélkül.Sokkal több dolog volt,miután megvették a ferdeszeműek rengeteg mindent kivettek és sok hülyeséget beraktak és megvariáltak mindent ami egyzerű volt,hogy több lóvét szedjenek ki.Sokkal jobbak voltak eventek,volt heti napi event,sok sok napi tenni való,nmár ha akartad.
Érdekes és vicces küldik,felfedezni való nebulák.Már azok sincsenek meg,csak a helyük.Ha odamész egy régi nebulához,max doffozni tudsz,régen be mehettél felfedezni.
Na és régen az olyan mint a kristály event is igazi élmény volt.Na és kőkeményen hardcore.
Nekem még ha jól emlékszem a flotta tagsághoz kellett 21 pontos teszt is.Akkor sokkal komolyabban vettek mindent,igazi közösség volt.Na persze én akkor is egy szabályszegő kergebirka voltam.Ha látod GTA-ban Ákos-t kérdezd meg tőle,ő volt a biztonsági tiszt,volt velem gondja bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok!Ezt a bejegyzést azért hoztam létre hogy bárki aki a Grand Theft Auto V-el játszik (legyen az konzol vagy...
- Last Epoch
- Óvodások homokozója
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Nők, nőügyek (18+)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest