Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kiskokó #17198 üzenetére
Ez onnan is jött egyébként, ha igaz a legenda. Hogy a játékautók kerekeit így meggörbítették, aztán felnőttek a gyerekek ez lett.
Mondjuk inkább elpuhultunk szerintem, a mai autókba már a sportos modelleknél sem csinálnak olyan kemény futóműveket, mint anno. Jó, mondjuk az Renault a Trophy és Trophy Rnél azért már megérkeztek, de annál is az van, hogy daily drivernél kiviszi a veseköved. Viszont legalább üzembiztos és elfordul, ha kell.
-
válasz
Balcsix #17194 üzenetére
Voltunk mi is úgy Golf találkozón, hogy a körúton folyamatosan szikrát vetett az autó, de úgy volt menő, nem újdonság, csak azok az idők elmúltak számomra. Budapesten és környékén a kis RS Cuppal is pont elég nyűglődés a napi mászkálás.
A linkelt Volvóra rákeresve valóban fix, de van benne csalás: úgy oldották meg, hogy egyedi sárvédő íveket vágtak neki, nemcsak szélesebb, hanem más is az íve (meg kapott egy sor6-os BMW motort is, csak, hogy haladós is legyen
). Plusz a hátsó tengelye egy Mantából jött az első megy egy Ford nem tudom mi hibrid. Szóval ja, közlekedik így lent is, csak darabokra van vágva az eredeti autó és kb. semmi nem típus azonos, csak handmade mókulás (attól még szép a végeredmény). Ez volt az eredeti íve, de itt még építés alatt volt, még a sor6 se volt benne:
Ez pedig az új ív:Azért az szerintem bőven nem általános, hogy ennyire szétkapod az autódat a tuning/ültetés miatt (ugyanaz a volvo), ráadásul többször:
-
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #17192 üzenetére
Attól, hogy az a pár okos kiviszi szikráztatni az alját párszor egy évben, még nem egyenlő azzal, hogy alkalmas közlekedésre
Én Pl sose értettem ezt a stlye-t. Nekem ez se nem szép, se nem mutat jól, és még .ecire használhatatlan is.
Nem vagyunk egyformák ok, de hogy ebben mit lehet szeretni, mikor a kerék úgy áll mint egy gagyi játékautón, a gumiból jó ha 2cm hozzáér az aszfalthoz. Rugózás 0, komfort 0....
Biztos valakinek fétise a nagyonronda nagyondagadt nő is aki főzni se tud meg dugni se de valamiért mégis az a kattanása, hogy neki az kell -
válasz
Ezek az autók alkalmatlanok közlekedésre, túl azon, hogy mindenbe beleakadnak, nincs megfelelő kormányszöge a legtöbbnek. Idehaza már a vizsgaállomás közelében kilőnek érte, nemhogy a vizsgapadon... A korábban linkelt Volvónak pedig nem sok köze van a fixen negatív dőlésbe hegesztett futóműhöz - hellafail, ami ráadásul nem is japán eredetű, csak ők kattantak rá igazán.
-
Wiz Khalifa
veterán
PHHU Autó Szépségverseny 145.
Szavazok:
WolandR - 2p
Brutality_McSico - 1p
KeleHUN - 1p -
ledgeri
nagyúr
válasz
Senkinél egy sperdifi??? (Elsőnél...)
Ki kapta a legnagyob camera-track-et? (Másodiknál?tűzoltó)) -
Balcsix
senior tag
válasz
CactuS #17190 üzenetére
Szerintem ez nem air ride-os, hanem fix, vagy gewinde. Viszont külföldön ilyen magassággal el lehet közlekedni, csak nagyobb figyelmet igényel, illetve ha jól ki van matekozva, akkor még bele sem ér a dobbetétbe a kerék. Annyi, hogy nem szabad (tudod) teljesen kifordítani őket.
Igaz hobbiautóról van szó, de én általában sokkal alacsonyabban közlekedem azzal. Amikor még gewindém volt a segédrugót és hátul az állító anyát kiszedve 12 centit ment lejjebb (asszem gyárilag ennyi volt a maximum), és ma is kb olyan magasságban szoktam használni. Ha ismeretlen környékre tévedek, akkor szoktak vicces dolgok történni.
Nem árt egy kis út-kátyú ismeret és egész jól használható.
Persze mindennapi használatra alkalmatlan lenne. A "melós" verda csak 1,5 centit van ültetve gyárilag, de ott is adódnak néha húzós helyzetek a hosszából eredendően.
-
Daw93
senior tag
válasz
Nem tudom miért, de nem tudok leállni ha ezeket elkezdem nézni
akkor is ha nem értek egyet az ilyen jellegű "tuninggal". Maximum 3-4 centit ültetnék a saját autómon, ha ültetni akarnám (de nem akarom).
Mikor anyámat viszem valahova, így is alig tud kiszállni a kocsiból, hogy gyári magas -
válasz
homerhamm #17185 üzenetére
Így nem igazán gurul sehova egyik ilyen autó sem, csak álló helyzetben vannak ennyire leengedve. Fordulni se bírna, mert szétverné a sárvédő ívét a felni/gumi. Egyébként kibírható a dolog nagyon peres gumival/kemény futóművel csak nem szabad ismeretlen úton közlekedni. Az ismerős úton meg úgyis fejből tudod, hogy mit hol kell kikerülni.
-
csadi0011
őstag
SC: 2sajtburger
Autó: Nebula TurboÍgy volt a garázsban. Nem szépségversenyre való. Amim van, azzal nevezek.
Elfogyott a zseton.
-
WolandR
tag
-
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #17169 üzenetére
Persze meg a végén, alapjáraton jó, krumpliszeletelőnek nem-e ?
-
McSico
senior tag
Hogy én mekkorát szakadok rajtatok. Kajak élmény olvasni a topikot.
Jah, és a koko fehér az év színe!
-
Ace owner
addikt
válasz
Wiz Khalifa #17164 üzenetére
Kell rakni elé egy direkt szűrőt azt napszemüveg
-
Kiskokó
veterán
válasz
Az első kanyarban beszív egy tehenet ?
(Nyilván tudom mire gondolsz)
-
Plata
félisten
válasz
Na de ez nem rally pályára való,ez sípályára van,az a hóágyú az elején.
-
Kiskokó
veterán
SC: 06ebaaS
Autó: Nebula TurboA népszerűsége miatt egy kötelező kokófehérben is!
Úgysincs épp túl sok autó, nem árt ha van egy plussz
(Amúgy felőlem a jövőben, akinek van rá kedve/ ideje szerintem nyugodtan nevezhet többször is. Döntsétek el) -
Kelecar
aktív tag
KeleHUN által választott autó: Vulcar Nebula Turbo
Ár: $797,000 (SSASA)
A részvétel szabályai:
3-4 kép a kocsiról, SC nick neved, kocsi neve.Példa:
SC: sc nick neved
Autó: Nebula Turbo
Kép1 (beszúrva nem linkelve)
Kép2 (beszúrva nem linkelve)
Illetve pluszban lehet még 2db kép a kocsiról ha szeretnél.Fontos tudnivalók:
2021.03.14. 20:00-ig lehet nevezni a szépségversenyre. Utána szavazni.
Szavazás: 2021.03.14. 20:01-től, 2021.03.21. 20:00-ig. Utána lezárjuk a szavazást.
Szavazhat bárki, nem csak a nevezők, de nekik kötelező (lenne).
Hajrá! -
Kiskokó
veterán
Köszi, kerestem is vagy 1 évig.
Homer :
Nem volt annyira durván vészes, sokáig kerestem mert valami különlegesebbet akartam a 10-15Ezer Ft-os sima fa sakktól.
Amit elsőre néztem az Olasz malachite márványból készült és csak a TÁBLA újonnan 900 ezer- ft lett volna
.
Használtan találtam 300ezerért is.Aztán kisebb kihagyás után találtam rá erre és még az ára is elég baráti volt.
Összesen 44ezer ft volt. A tábla megvehető külön 18Ezer ft, valami török gyártmány, fa, márványhatású valami fólia vagy nem tudom mi és lelakkozva.
Pontosan ez a bábúkészlet pedig nem is megvehető külön. Hasonlót találtam ami 31Ezer Ft lett volna. De mivel ez a szettben lévő jobban is tetszett és még olcsóbb is volt, így ez lett!Ebay-en találtam.
-
Kiskokó
veterán
PHHU Autó Szépségverseny 144. NYERTESE :
KeleHUN
Gratulálunk válassz autót!Többiek :
KeleHUN - 13
Bluuzia - 7
Mia_KhalifaPH - 5
Hegyipapa-Hun - 5
Kavinsky84 - 4
Saabe60 - 3
Brutality_McSico - 1 -
Na, az alfahímek vonuljanak át privátba méregetni, köszike.
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #17135 üzenetére
Na ne mááár,ha komolyan írtad akkor állati ciki.
-
homerhamm
addikt
Szeretem az ilyen videojátékos botrányokat!
-
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #17131 üzenetére
Miifaaan?? ütlek kettéhatfelé!
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #17129 üzenetére
Arra nem gondoltál hogy ő Kokó a bokszoló kis öccse és mindjárt jól be mos egyet?
-
McSico
senior tag
PHHU Autó Szépségverseny 144.
Szavazok:KeleHUN - 2p
Mia_KhalifaPH - 1p
Bluuzia - 1p (az eredeti nem a koko fehér) -
homerhamm
addikt
Ez lesz az év videojátékos botránya.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #17119 üzenetére
Bluuziara szavazott
Cacti meg valami Sabee-re
De alapból nem érvényes a nevezés
Tabaluga orrú kölyök!! Este gyere dc -
válasz
homerhamm #17115 üzenetére
Nekem eddig 3 negatív pcr tesztem van - doki szerint pont ennyit ér a PCR is a gyakorlatban, mert eleve már a mintát is rosszul veszik le sokszor -, de januárban a 3 éves kislányom pozitív volt, együtt voltunk itthon 2,5 hét karanténban. Voltak tüneteim - láz, végtag fájdalom -, aztán utána jól voltam. Utána 1 nap meló, estére belázasodtam, 1 hét táppénz, 1 nap meló, láz, 1 hét táppénz, ezt játszottam februárban. Most még mindig az van, hogy estére elfáradok és általában be is lázasodok. A fáradság az lehet long covid a doki szerint, a láz kevésbé, szóval volt már tüdő röntgen, ekg az elmúlt időszakban, jön még szív ultrahang, tüdőgondozó, antitest teszt a következő hetekben.
-
válasz
Kiskokó #17112 üzenetére
Nem lennék a helyében annak, aki ezt összeszámolja majd.
Tol persze, bár nem olyan mértékben, mint te.
Írok majd, csak az estéim elég vackok emiatt a betegség miatt.
Wiz Khalifa: naná, alapszín, alapmotorral, full-full fapad.
Jók is voltak azok az idők... Manapság már az átlag flottás autó is elég jól felszerelt, tele van mindenféle földi jóval.
-
Kiskokó
veterán
Szavazok :
Bluuzia - 2p (A vagány gyöngyházcsillivillifehérAMGfelnisMercedesNavara)
KeleHUN - 1p
Hegyipapa-Hun - 1pPlatának igaza van, Saabe nem nevezett, Sabee meg sose létezett.
De azért köszi a pontot Főnök!
Nanopoolt vereted? Hogy állsz, írj majd DC-n rám valamikor.
Amúgy tényleg buzis a fehér, szotyi tőlem tanultaSzotyi : Szívesen, 1500!
-
szTotyy
őstag
Hát szavazatokon én ilyen jót még nem szórakoztam.
-
bluuzia
senior tag
Szavazok:
Mia_KhalifaPH - 2p
KeleHUN - 1p
Kavinsky84 - 1pBocs, Sabee, de magamra nem szavazhatok!
-
Szavazok:
Sabee - 2p (flottakezelőnél dolgozom, k*csögök!)
KeleHUN - 1p
Hegyipapa-Hun - 1p -
Ace owner
addikt
Szavazok:
Kelehun 2p
Hegyipapa 1p
McSicko 1p -
Kelecar
aktív tag
Szavazok:
Kavinsky84 - 2p
Mia_KhalifaPH - 1p
Bluuzia - 1p (Ez nem a PIMP fehér)
-
Plata
félisten
Szavazok:
KeleHUN - 2p
Hegyipapa-Hun - 1p
Bluuzia - 1p (A fehér hegyikecskére)
-
Kiskokó
veterán
Kapja be mindenki
-
Wiz Khalifa
veterán
Milyen láncreakciót indítottam be...
-
szTotyy
őstag
Szavazok:
Bluuzia - 2p (a barnára, nem a "buzis" fehérre)
KeleHUN - 1p
Hegyipapa-Hun - 1p -
hegyipapa
senior tag
Szavazok:
Bluuzia - 2p (a barnára, nem a flottás fehérre)
Mia_KhalifaPH - 1p
KeleHUN - 1p
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Ezt a bejegyzést azért hoztam létre hogy bárki aki a Grand Theft Auto V-el játszik (legyen az konzol vagy...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
Állásajánlatok