- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem a 3 év pont arra jó, hogy rákényszerítsenek a hulladéktermelésre és a pénzkidobásra.
Papíron persze hatalmas a fejlődés, de erre épeszű fejlesztés/felhasználás esetén csak egy vékony rétegnek + a mondjuk úgy, nem teljesen racionális felhasználóknak van szükségük.
Most két napig kíváncsiságból a régi Note4-esemet használtam a Note9 helyett. A zoomos kamera kivételével semmi hátrányát nem éreztem.
Félreértés ne essék: nem a fejlődéssel van bajom, hanem a túltolt, immorális eszmei avultatással.
MaCS
-
scdlsc
senior tag
Te komolyan úgy gondolod, hogy egy Pixel 2 vagy egy iPhone X erősen csereérett? Egy mezei user átlagos használata mellett még az akku sem döglik meg bennük 3 év alatt. A mezei user 3 éve is fotózott, youtube-ozott, facebookozott, emailezett és most sem csinál többet. Környezetvédelem terén nem vagyok sötétzöld, de abból a szempontból is kevés a 3 év.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A Google inkább a középkategória legfelső szintjére pozícionálja készülékét, mintsem a csúcskategóriába.
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi haladó szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest