Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#24149) petrson válasza TOZ (#24148) üzenetére


petrson
senior tag

Ugyan még csak két napja használom, azért van pár dolog, amit érdemes megosztani.
Először is a legújabb CWM vagy TWRP kell a flasheléshez. Én a CWM-mel raktam fel, Rom-Managerrel egyszerű volt feltenni (TWRP-t használtam előtte).

12.08-as nightlyt használom most, ahogy írtam ART-tal kezdtem, de sajnos még kevésbé stabil. A Dalvik mindennapi használatra már alkalmas, hiába nightly a rom, nagyon jól összerakták. Sokkal pörgősebb a rendszer stabil 10.2-höz képest is. Nem tapasztaltam akadást, a ram kezelése tényleg sokkal jobb a 4.3-hoz képest. Villám gyors a menü, a programok indítása, tényleg mintha új telefont használnék. A rendszerben van egy rakat feature, ami még szokatlan, de tetszik (ezt nem részletezném, gondolom olvastátok már a 4.4 újításait). Úgy veszem észre, hogy az akksit is jobban kíméli, ami nálam nagy öröm, egy napot simán kibír úgy is, hogy sokat használom a telefont - wifi, 2G egész nap, telefonálás, viber, email, stb. A wifi jelerősség is úgy vettem észre, hogy jobb.

Ami még javításra vár: csörgésnél nekem kb 2 másodpercig sötét a képernyő, csak utána tudom fogadni a hívást. Adathasználat statisztikájánál nem tudok beállítani kezdő dátumot (intervallumot), de ez legyen a legnagyobb gondom. Ezeket leszámítva most hirtelen nem jut eszembe semmi negatívum, szóval a rendszer igen jó :K

S23 / Watch Active2 / Xiaomi Pad 6

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.