- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtcob
senior tag
válasz
Cseri0058 #32624 üzenetére
Én most kapcsoltam be, 125 alkalmazás-t kellett optimalizálnia, most kapcsolt be, semmi FC, amit észrevettem, hogy az alkalmazások iszonyat gyorsan indulnak el
Szinte ahogy rányomok már megy, csak az animációk miatt van egy kis időbeli csúszás...Tárhelyből olyan +30% ot vesz el, nekem 0,99GB ot foglaltak az appok Dalvikkal, most 1,28at
Sebességérzeten segíthet még ha Fejlesztői Beállításokban 0,5re veszed az összes animációt
Én maradok most így ART-nél, aztán meglátjuk, hogy megy hosszabb távon
-
DMG
senior tag
válasz
Cseri0058 #32624 üzenetére
Én egy próbát tettem vele, ujrainduláskor az összes alkalmazást látalakítja, ami eltart egy ideig, és le is kap egy 20%-ot az akksiból mire végez. Még nagyon nem szórakoztam vele, az antutu lassult tőle, ami a "Dalvik perf." trest miatt nem csoda, szóval nem igazán használható az antutu ART alatt pontos mérésre.
A játékokból kettőt próbáltam azok egész jó sebességgel elindultak, de nem érzékeltem a gyorsulást, de annyit nem is foglalkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest