- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dipeti
senior tag
Igaz már eladtam az N4-em, de Chromával használtam. Nekem ha jött Messenger üzenet (sőt igazából bármilyen notification) akkor feléledt a kijelző fekete fehéren. Ezt a funkciót Ambient Display-nek hívják Settings-ben.
Mellesleg életem legjobb telója volt az N4. De már nagyon felbosszantott az akkuideje. 1,5 órás SOT-otok voltak chromán és CM12.1-en is. Most egy G2-t használok (5.1 főzött, G4 szoftvere), de érezhetően lassabb mint a N4. De legalább egyáltalán nem kell aggódnom, hogy lemerülök. (Azt hallottam, hogy G2-n is szépen fut a CM13, így már lehet megközelítené a N4 sebességét.)
-
dipeti
senior tag
Chromán 2 órás Screen On Time (SOT) van. Egész nap megy a wifi, vagy a mobilnet. Nem igazán telefonáltam, auto brightness, email, messenger, net.
Ez valós? Elég kevésnek érzem. Pedig egy éves sincs az akksi. -
dipeti
senior tag
Lolliopopon hogy cserélem a toggle-k kiosztását a status baron?
-
dipeti
senior tag
2g - csak wifi - automata fényerő - kevés telefonálás - sok böngészés . Így a 2h:40m ideális screen time?
-
dipeti
senior tag
A 2h:35m -es kijelző idő mennyire számít rossznak?
-
dipeti
senior tag
Most cseréltem 4.4.4 Mahdi-t a SimpleAOSP-re (5.0.2) és eddig nagyon tetszik. Kamerát össze vissza próbálgatom,de nem akar FC-zni. Elég fürge, és szépek az animációk is.
Ami gond volt, hogy feltettem ahogy írták, és a Setup Wizard FC-zett szoval semmit nem tudtam vele kezdeni. Aztán össze vissza wipeolgattam, formatáltam mindent CWM-ben, és felraktam csak a rom .zipjét, majd reboot. Felállt szépen, de nem volt gapps. Újra vissza cwm-be, flasheltem a gappsot, és működött. Nem tudom mi lehetett a baj.
-
dipeti
senior tag
Ha gyári garanciát szeretnék igénybe venni, akkor elég a garancia levél, vagy kell a számla is?
-
dipeti
senior tag
Azt hogy tudom megcsinálni, hogy mikor romot cserélek (wipe) akkor a playstore visszaállítsa a legutóbbi állapotot. Ugyanazokat az appokat tegye vissza amin a wipe előtt fel voltak rakva.
-
dipeti
senior tag
válasz
magellan14 #42898 üzenetére
Állítólag playben írja megtagadja a telepítést inkompatibilitásra hivatkozva.
-
dipeti
senior tag
Az új cm 11 snapshotot próbálta vki? xda-n panaszkodik egy srác, hogy nem tud installálni semmilyen appot.
-
dipeti
senior tag
válasz
atillaahun #42243 üzenetére
+1! Én is szeretnék olyan fülest, amivel működik a mikrofon!
-
dipeti
senior tag
Ez a gravity box mikor ajánlott? Stock Romon?
Jól értem hogy cseréli a frameworkot és ad néhány új featuret? Vagy mi a funkciója? -
-
dipeti
senior tag
Sziasztok! A 2012 decemberben vásárolt készülékről meg lehet mondani, hogy melyik rev? (bügyök nincs)
szerk. A rev 10 kamerája sokkal gyengébb mint a rev11-é?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elden Ring
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest