Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adabra
senior tag
válasz A_ScHuLcZ #52131 üzenetére
Én ezt vásároltam (pénteken érkezett meg; kb 4 hét alatt ért ide). Eddig működik.
Viszont olyan irgalmatlan erős (egyébként kis méretű) kék led van benne, hogy éjszaka "tök világos" lett tőle a szoba. Ragasztottam rá egy kis szigetelő szalagot, de még azt is átvilágítja. Kell rá még egy réteg.Nem tudom, mennyire hatékony, de reggelre mindig feltöltött állapotban van a telefon. Majd ha lesz egy kis időm, megmérem a fogyasztását (üresjáratban és töltés közben is).
A töltés megkezdésekor a telefon hangot ad, amit nem lehet kikapcsolni. A hangfile-t /system/media/audio/ui/wirelesschargingstarted.ogg (emlékezetből írom, lehet, h nem pont itt van) nem elég letörölni / átnevezni, mert akkor egy másik (default?) figyelmeztető hangot ad. Valószínűleg egy csend.ogg file-t kell odamásolni és azt a fentire átnevezni. Vicc...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest