- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
kilőttem a google asszisztenst, és 24 óra múlva 54%-on áll a telefon, töltés nélkül. előtte max 12 óra és 30%.
-
Scooter74
őstag
válasz
gipsztigris #46982 üzenetére
A wifi és a térerő színét hogy tudtad át színezni?
-
atillaahun
veterán
Használt már valaki nem custom rom-os multi window-t?
-
aizen92
addikt
válasz
petipetya #46989 üzenetére
az biztos! és ezen kívül a rom-ban vannak még külön profilok, ahol a CPU-n kívül. szinte ugyanezek a beállítási lehetőségek vannak( + képernyőzárat is lehet állítani, kér-e mintát/PIN-t vagy nem ), de szerintem CM féle profilokat használhat ez a ROM.
A profilokat, meg NFCvel vagy wifihálózatra le/fel lépéssel lehet aktiválni, szóval hozzá se kell nyúlni. Ez nekem nagyon fontos, hogy ne a telefon rabszolgája legyek, hanem tényleg t100%-osan kiszolgáljon.
-
aizen92
addikt
Mahdi Rom és saját kernele + Trickster mod. Min feq 384. Ennyi van beállítva.
Full sync 4 google fiókkal, és főként emailezés, böngészés, youtube volt használva másfél óra telefonhívással; wifi és 2g/3g váltogatva.Már több mint két hete fent van, 1 nap üzemidőnél átlagban minimum a 4 és fél óra kijelzőidő.
-
phanze
aktív tag
Van most a telora 4.4 frisites
Es szerintetek erdemes ilyet venni meg -
eastsider
nagyúr
valakinek lefrissült már a play?
kiváncsi vagyok rá, meg elég jó a paypalos fizetés, de apk-t ami kitudja honnan származik nem raknék fel -
petipetya
nagyúr
Nekem bejön a fapados stílus. Használtam is több hétig a GEL Launchert, hogy könnyebben elérjem a Google Now-t. Viszont valahogy annyira bazárinak tűnik azokkal a nagy ikonokkal... A Nexus 5-ön sokkal jobban néz ki - gondolom a felbontás miatt.
Így visszatértem a gyári launcherre, ahogyan a hátterek között is mindig a totál fekete a nyerő nálam.
-
adamfriday
senior tag
Használ valaki esetleg hátlapi dbrand skint Ringke fusion tokkal? Érdekelne, hogy összefér-e a kettő.
-
zezoka
őstag
Csináltam egy gyári visszaállítást az érintetlen telefonomon.
Elfelejtettem, hogy hogy lehet a tárcsázóban beállítani, hogy mindig jöjjön fel a tárcsázó billentyűzet, ne csak a rányomásra, h T9 módon tudjak keresni a nevek között gyorsan (tehát nem telefonkönyvből).
Tudja valaki? Köszi!
-
w333
félisten
Itt az újabb Play Áruház ... és milyen jól néz ki !
-
-
-
törölt tag
Veszek egy 5-öst helyette úgy döntöttem.
-
twine
veterán
válasz
Cseri0058 #46948 üzenetére
kétszer rendeltem,,épp a napokban jött meg a második rendelésem,,,simán jó az olcsóbb posta
Az adott színekkel nincs tapasztalatom,,én most az N5re fehér carbont rendeltem(N4re annó fekete "bőrt" ) nagyon jó a texturája,,,de ha rákeresel itt a topicban a dbrand-ra találsz fotókat,,,titaniumra pontosan emlékszem hogy volt...(hogy fekete e,,arra már nem vennék mérget) -
bruxelles
tag
válasz
petipetya #46932 üzenetére
Valamibe sikerult belepnem, de szerintem az a fastboot volt. Egy menu ahol hangerogombokkal lepkedhetek. Meddig tartsam lenyomva a bekapcsologombot az elejen?
RootRulez: egyaltalan nem jon ertesites kesobb sem. Viszont neha eszebe jut es kuld parat. Whatsappnal szoktam kapni. Aztan megint elfelejti.. -
w333
félisten
Elvileg Május 23 -n jön a 4.4.3 ... reméljük igaz !
-
Cseri0058
őstag
dbrand.com ról rendelt már valaki? 2 féle szállítás van
van egy 28 dolláros és egy 5 dolláros. az 5 dolcsisnál azt írják nem garantált hogy megérkezik. 28 dolcsit nem fogok fizetni a szállításért. szóval vannak tapasztalatok az üggyel kapcsolatban? -
RootRulez
félisten
Tényleg a gyári fóliáról körömlakkelmosó leszedi a ráfestett jeleket? Vagy nem?
-
ManY
senior tag
válasz
adabra #46939 üzenetére
Hátulján még nekünk is rajta van a gyári, és szilikon tokban van a teló.
Teljesen jól védi. Pedig valami noname. Az elülsőt kell csak lecserélni arra került az után gyártott gagyi.
Speedshopon néztem hogy van valami folyékony cucc is... róla mit lehet tudni? Valaki már próbálta?Most fogunk apámnak is egy nexus 4 et izzítani és ő ragaszkodik a flip tokhoz azért keresünk azt.
Én G Flex tulaj vagyok és teljesen megvagyok vele elégedve de azért gondolom látszik milyen irányba terelem a családot
-
petipetya
nagyúr
Nekem tavaly június végén raktak fel rá egy fóliát a VIP Phone-ban, és azóta az van rajta. Valamikor most tavasszal jelent megy egy-egy légbuborék a bal felső és jobb alsó sarkánál a szélénél a folyamatos farmerzsebezéstől. Azóta ott vannak, ám egyenlőre csak esztétikailag rontják az összehatást, mivel nem lógnak bele a kijelző aktív részébe. Azért lassan majd lecseréltetem velük, ha összejön az aminek össze kell jönnie a közeljövőben.
-
pcnet
addikt
Igazából utángyártott azt írják, de nagyon jó minőségű és tartós. Egészen pontosan ez az.
Flip tokokkal nincs tapasztalatom, de ha minden kötél szakad, akkor eBay.
(#46936) RootRulez: Szerencsés vagy.
Nekem hátlapi fólia pár nap alatt lejött, még mielőtt megérkezett volna tok vagy fólia. Előlapi tartósnak bizonyult, csak azon meg a szitázás zavart, inkább lecseréltem.
-
RootRulez
félisten
Nekem még elől-hátul a gyári fólia van.
Tavaly novembere óta.
Pedig azóta vettem fóliát, de nem cseréltem le.
-
ManY
senior tag
Sziasztok
Tudnatok ajanlani valami helyet ahol normalis foliat arulnak n4 hez?
Vettem meg anno egyet valamelyik gsm boltban mert a gyari ala levego ment. Megjegyzem hogy ettol meg tok jo volt es jol is vedte, de az uj amit raraktam kb szakad szet rajta mint egy nylon szatyor... semmit nem er.
Tovabba keresek flip tokot is hozza ami tenyleg jol ved es normalisan nez ki.
Koszonom a segitsegeteket. -
petipetya
nagyúr
válasz
RootRulez #46931 üzenetére
Az igaz.
Még megnézhetné, hogy mit tapasztal, ha biztonságos módban bootol be a telefonja. Ha úgy gond nélkül működik a mobilnet, akkor valamelyik alkalmazás a ludas.
bruxelles:
- kapcsold ki a telefont
- nyomd be a bekapcsoló gombot, majd engedd fel
- ezután nyomd le és tartsd lenyomva a hangerő le gombot, amíg be nem bootol a teló
- ekkor a bal alsó sarokban látod, hogy ott figyel a biztonsági üzemmód felirat -
RootRulez
félisten
válasz
petipetya #46913 üzenetére
Viszont ha az APN nem jó, akkor sose lenne net, nem csak kikapcsolt kijelzőnél.
bruxelles ha elkezdesz mobilnetezni, idővel nem jelennek meg maguktól az értesítések? Tehát mobilnettel semmilyen körülmények között nincs értesítés? Vagy idővel ha mér netezel egy ideje (be van kapcsolva a kijelző) akkor jövögetnek a dolgok?
-
Cseri0058
őstag
Most megint kedvet kaptam egy slimport beszerzéséhez. Slimport+ bt joy életképes? Van valakinek itt ilyen komboja? Hol érdemes venni slimportot?
-
bendi007
tag
Sziasztok!
Vettem az asszonynak egy ilyen készüléket,de ahogy elnézem kellene rá vmi tok,ki hol talált megfelelőt? -
atillaahun
veterán
válasz
C.Brigante #46922 üzenetére
Én is nézegetem egy ideje az N5-öket, nem tudom menny idő kellhet neki, hogy a gyári garis darabok beálljanak 90 alá. Ha egy hónap múlva bejelentenék a G I/O-n az N6-ot, az biztos húzna egy 10-est mindkettő árából, de tartok tőle, hogy ez még inkább honapok mint hetek kérdése.
Mindenesetre nem sietek, az N4-et is nagyon szeretem, csak a full HD miatt csábít az 5, mert ez a HD felbontás elég randa pixeles egy 21-es monitoron, amin használni akarom.
Szóval azt remélem max egy 20-asból megúszom a váltást, akkor már elégedett lennék. -
dnelb
veterán
válasz
atillaahun #46921 üzenetére
én drukkolok neked, nekem másfél év LG garival alig akart elmenni 80-ba, fél éve
szerintem 70-75 között reális valahol, ha azt nézed hogy 60 körül mennek a szép állapotú, de sufni garis változatok.
-
C.Brigante
veterán
válasz
atillaahun #46921 üzenetére
hat a franc tudja, en 70k-t sem adnek mar N4ert. gyari gari ide vagy oda lassan 80k kornyeken lesznek az N5ok, par het. uh. nagyon elfuseraltnak kell lenni ahhoz, h valaki meg ennyit fizessen erte, de csak szerintem persze, legyen szerencsed!
-
atillaahun
veterán
válasz
C.Brigante #46901 üzenetére
Elhiszem.
Egyébként természetesen kiraktam ide is.
1 érdeklődő már volt. Aszonta elvinné, csak kár hogy telenyomoros, mert neki trékomos kéne. Mondtam független. Na azóta nem írt.
Én se gondoltam, hogy elviszik annyiért csak kíváncsi voltam ír-e egyáltalán valaki. Azért a 70k-ban még erősen bízom, főleg hogy nem nagyon találtam más gyári garisat fent.Plusz nem bírom az olyanokat akik 1.001 Ft-al olcsóban kirakják, mint a többi, aztán a sok paraszt egymás alá licitál és lenyomják az árat a picsába.
#46920) soultrapp
Én 60-ról indítanám, aztán max engedsz egy 5-öst ha kutyának se kell. Egyébként van beárazós topic is, rákérdezhetsz ott is. -
soultrapp
senior tag
hy!
mennyièrt lehet szerintetek eladni egy szeptember vègèig garis(b-tel)nexus 4et.?
16gb.jó állapotban van. -
Medellin23
tag
Én sokat kipróbáltam már. Utóljára ezt: https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.ezweather
De végül mindig a Google Now-nál maradok -
laslie92
senior tag
Sziasztok tudtok valami jó időjárás alkalmazást ami jól és pontosan működik és jó a grafikus felülete?
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz
Medellin23 #46911 üzenetére
1. Tárcsázó / bal alsó sarokban óra ikon / adott számra bökés / hozzáadás a névjegyzékhez / új névjegy / xy / kész
2. Személyek / xy / menü / minden hívás a hangpostára -
Medellin23
tag
Sziasztok! Hogy tudpk letiltani egy mobilszámot a gyári romban? Állandóan hívogat:@
-
bruxelles
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával