Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medellin23
tag
Sziasztok!
Tudja valaki hánykor kezdődik a nexus5 és Kitkat bemutató illetve hol lehet élőben streamelni? köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
Most olvastam, hogy ha minden igaz akkor Kedden 11.10-kor indul a 4.4 frissítés. Nagyon kiváncsi leszek rá, hogy felkerül e a szerverre ebbem az időben.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
sompetike
aktív tag
a playen ingyenes a RR3
már akit érdekel...n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
NTonee
veterán
válasz vicamuso #27606 üzenetére
play storeból kell telepíteni, mint minden alkalmazást. Notification Toggle
-
Viper26
nagyúr
4.4 factory image akkor elvileg már holnap kint lesz?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Algotis
addikt
sziasztok!
most egy o2x tulaj vagyok, de karacsonyra gondoltam egy nexus 4-re, mint ajandekra.
azert valtanek, mert a 2x mar elegge elavult a mai vilagban...
valamiert a 16 gigasat neztem ki, mert kelleni fog majd a hely a sok jateknak meg sorozatoknak.1. hol erdemes megvenni? fontos lenne hogy gyari gari legyen ra meg minden tartozeka.
2. a multitasking mukodik rendesen? a mostani 512 mb-tal mar 2 app utan megtelik a ram, mert nem is igazan 512 mb...
3. szerintetek 2 evig ez a telefon tudja majd kovetnj az iramot? illetve jatekra mennyire lenne alkalmas a telefon?
elore is koszonom
udv.Androidos Outlookból küldve
-
ordogl
tag
Elvileg tuti, hogy kedden bemutatják a 4.4-t?
Ordogl
-
Zeze94
tag
válasz Algotis #27623 üzenetére
szerintem vard meg a Nexus 5ost, es vedd meg azt. azt, ha meg tudod oldani, akkor meg lehet szerezni "eredeti forrasbol", vagyis a googletol, ha van kulfoldon(nemeto., anglia, franciao.) ismerosod. sokkal biztosabb sztem, mint a bolti gari, es olcsobb is, mint MOn lesz.
-
mtcob
senior tag
válasz Algotis #27628 üzenetére
Külföldi MediaMarkt okban nagyon jó áron adják a telefonokat, ha meg tudod tenni lehet megéri pl kivonatozni bécsbe és ott megvenni egyébként biztos vagyok benne hogy itt hardveraprón lesz aki bontatlanul behozza és eladja az itthoni ár alatt kis haszonnal...úgy szerintem simán meglesz 120ból....
Egyébként igen, android fronton a nexus szériánál ár/tudás arányban nincs jobb...és időtállóbb is mint pl a samsungok... -
petipetya
nagyúr
Megint egy láma kérdés, ráadásul nem tudom, hogy telefon típus függő-e? A Skype hívás közben nektek sem kapcsol le a képernyő magától? Kézzel kell megtenni.
Illetve mi történik akkor, ha egy Skype hívás közben jön egy gsm alapú hívás? Megszakad a Skype?
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
mtcob
senior tag
válasz Integra #27632 üzenetére
A KNOX számlálót még ha nagyon akarom meg tudom érteni (jobban vannak védve az adatok) de ezt simán meg lehetett volna oldani egy Note 3 Business Edition-nel is így meghagyva a választás lehetőségét....
De a régiózárat teljesen értelmetlennek látom fölösleges korlátozás, remélem eltántorít jó pár vevőt....
Itt fórumon meg figyelhető, hogy sokan telefonvásárláskor első kérdésként azt kérdezik h hogy áll custom rom ban...nos ugye az S széria mindig is jó volt ebben, így sokan emiatt is választották ezt....így viszont nem nagyon lesz rá egyrészt fejlesztő, másrészt ember aki bevállalja a garancia megszűnését....szóval ezzel szerinten azért nem egy vevőt eltántorítanak.... -
dombila
senior tag
Minden kiszivárgott a Nexus 5-ről - állítólag
-
w333
félisten
válasz Viper26 #27640 üzenetére
Igen !
#27642) rankesz
Miről váltottál, és mire ?
(#27639) dombila
Nem a gyári 4.4 KitKat van rajta ez valami kezdetleges verzió, szerintem kb. 2-3 hónapos rendszer, a végleges jobban fog kinézni !
(#27636) Integra
Az android rendszer szabad fejlesztésű, így nem értem a Samsungot, de inkább jobban tenék ha lehuznák magukat a WC -n !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
huan
őstag
Most írták:
[link]
tehát mikor jelenik meg akkor? -
pcnet
addikt
Ne mááá'!
W333: Szabad fejlesztésű, ezért tehet bele szabadon korlátozást?! Azért kíváncsi vagyok Google ezt szó nélkül hagyja e.
Samu világelső és azért egy ilyen húzás vissza vetheti android részesedését.[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest