- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
petipetya #17191 üzenetére
Igen, azt értem MTP Alatt amit General kolléga ír. Hogy géphez csatlakoztatom és fájlokat másolok rá.
General: Nálam ahogy a gépemre dugom, eszközkeleőben megjelenik Nexus 4, de mire rá kattintanék, már ADB eszközre vált, mert pillanatok alatt lerántja netről a drivert. Viszont marad egy MTP sárga felkiáltójellel. Próbálok frissítésre nyomni, de neten nem talál drivert, ezért töltöttem le többet is amit betallóztam neki, de egyik sem volt jó. Azt írta nem talált illesztőprogramot. Holnap megpróbálok mindent eltávolítani, letiltani autómatikus driver telepítést és betallózom neki ami a ROOT leírásban van. Ma már eleget szívtam vele, örültem, hogy édesanyám gépén mindent fel tudtam másolni és még este telepítek, beállítok mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Gitáros topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hisense LCD és LED TV-k
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Lavender Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia