Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
A gond nálad van, de nem kicsi. Azért az, hogy a Google felhasználja a keresési adataidat, nem egyenértékű azzal, hogy a Huawei, vagy Csing megszerz(het)i a banki adataidat. Ennyire ne legyél már Kínafan/USA ellenes. Az feltűnt, hogy nem sírunk hanem érvelünk, te meg terelsz, ferdítesz és sértődötten vagdalkozol? Továbbra is várom a trollkodást nélkülöző cáfolatot. (szigorúan félkövérrel, csak hogy csiribá is boldog legyen)
@(#329) dutrás
Olvastam, de ez a hivatalos forgatókönyv. Továbbra sem tudom elképzelni, hogy egy fejlesztő végigmegy a herce-hurcán és utána egy linket nem képes feltenni a saját oldalára. Ha már időt szán a fejlesztésre, nyilván reklámozni is akarja. Nincs AppGallery -m, de 4 alkalmazásnál amiről tudom hogy fent van, sehol nem találtam hivatalos infót hogy igen, már innen is letöltheted az alkalmazásunkat. Egy fejlesztőnél még elhinném hogy lesz@rja a linket, na de 4-ből 4 több mint gyanús... -
-
nyisziati
veterán
Na idefigyelj:
Eddig itt csak te trollkodtál. Meg csiribá, mondjuk.
Szemmel láthatólag TE nem érted az összefüggéseket a tereléseid, csúsztatásaid és nyílt hazugságod közt.
Úgyhogy szerintem meg te húzhatnál el innen. Főleg, hogy ez HÍRTOPIK, nem készülék fórum.Egyébként meg ellenőrzés nélkül már lehazudtátok volna a csillagokat is az égről, "jó" kínai szokás szerint, csiribával együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest