Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
értem én mire célzol.... csak a különbség az, ha már a példádnál maradunk, hogy eddig az összes ájfon ios-es volt és eddig az összes P-n volt google, ugye p30ig... nos az átlag user jogosan feltételezhetné azt hogy ha eddig volt valami, akkor ezután is lesz, hisz droid=google (átlag user fejekben) és nem kap "kevesebbet", "több pénzért"(?) egy új modell esetén... + az átlag usertől nem várhatod el, hogy nyomon kövesse donald tilalmait és hogy azok hogyan hatnak adott elektronikai eszközökre, stb...
persze látom előre, mindjárt benyögi valaki hogy pl. (most találomra mondok valamit) eddig volt 3,5 jack most meg nincs, csak hogy cáfoljon...
-
AD4MINATOR
nagyúr
igazából ez csak fél igazság... azt kéne kiírni hogy no google
csakhát azt nyilván nem lehet.. pedig az lenne az igazi tájékoztatás.. így érthetem úgy is hogy van gugli ÉS Appgallery is.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
üzenetére
rájöttél hogy mégis bibis a teló és inkább gyorsan ugorjunk témát?
szerencsére ez még mindig csak egy fórum ahol szabadon leírhatjuk a véleményünket, és jelen esetben sajnos csak hátrányt tudunk felsorolni a teló és a márka mellett... de tudom, tudom.. MAJD a jövőben TALÁN lesz javulás... igaz a teló árát most kérik el.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Juhaszatti
üzenetére
A hivatalos álláspont (a weboldaluk) szerint jelenleg nincs Erste alkalmazás az AppGalleryben, mégis ott figyel. Innentől 2 eset lehetséges, vagy trehányak az Ersténél és napok/hetek alatt sem frissítik az oldalukat, vagy a boltban található alkalmazás nem hivatalos.
Amíg ilyen tisztázatlan, kétes dolgok merülnek fel, nyilván senkinek sem ajánlhatók jó szívvel ezek a telefonok.
És ezzel kb. le is írtál mindent...
csak tudnám hogy miért ennyi az ára ha még béta minden
-
AD4MINATOR
nagyúr
"Márha egyáltalán lesz olyan tökös szolgáltató, aki felveszi a kínálatba. "
Hát ha most még lesz is ilyen kísérleti jelleggel (beb@sszák a bolt egyik eldugott sarkába, a korábbi WP mobilok helyére
), az biztos hogy a sok vásárlás utáni visszahozós, hisztizős botrányhős után jövőre 2x is meggondolja majd, hogy betesz-e a kínálatába GMS mentes, AG-s mobilt. -
AD4MINATOR
nagyúr
"Amúgy meg ér ennyit egy Huawei, hogy mindenáron ezzel kelljen küzdeni? Elég sok más márka van a piacon."
Pontosan ahogy írod... szenvedjen a halál, van másik ezer márka... még kínai is ha mindenáron olyan kéne esetleg.
Most szépen kiszorítják a huaweit, jön a helyére a Xiaomi. Aztán meglátjuk meddig marad az is.
-
AD4MINATOR
nagyúr
A cikkben ez a lényeg:
"Ez pedig azt jelenti, hogy az új P40 lite-on nincs GMail, YouTube, Maps, Play Áruház és Drive sem. A Huawei ehelyett a saját ökoszisztémáját, a HMS-t kínálja, amely azonban a rengeteg beleölt erőfeszítés és pénz dacára nem biztos, hogy mindenki számára megfelelő, noha szinte napról-napra fejlődik."
Tehát a lényeg, hogy HMS egyszer talán jó lesz, de JELENLEG még gyerekcipőben jár. Ami persze érthető, de akkor tekintsünk úgy is rá, mint egy béta-állapotban lévő store-ra.. ÉS EHHEZ mérten árazzák be a telót is + ne akarjuk már bemagyarázni, hogy milyen kurvajo ez így ebben a formában
majd a jövőben lehet pöpec store lesz ez, kitudja.... de ebben a pillanatban azért vannak erős kételyek... a különféle egyedi gugli-ráhackelős trükkökről amik a neten keringenek és minden héten megdőlnek kb., ne is beszéljünk inkább.
(amúgy engem is bosszant, mert p40-et néztem ki nyáron magamnak de az is hms-es lesz, így felejtős..
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Steam topic
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Telekom mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- JBL STAGE 2 9634
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
csakhát azt nyilván nem lehet.. pedig az lenne az igazi tájékoztatás.. így érthetem úgy is hogy van gugli ÉS Appgallery is.
na mindegy, így csak magukkal szúrnak ki, több lesz az sírás a neten és a panasz a boltokban

)