- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
A gond nálad van, de nem kicsi. Azért az, hogy a Google felhasználja a keresési adataidat, nem egyenértékű azzal, hogy a Huawei, vagy Csing megszerz(het)i a banki adataidat. Ennyire ne legyél már Kínafan/USA ellenes. Az feltűnt, hogy nem sírunk hanem érvelünk, te meg terelsz, ferdítesz és sértődötten vagdalkozol? Továbbra is várom a trollkodást nélkülöző cáfolatot. (szigorúan félkövérrel, csak hogy csiribá is boldog legyen)
@(#329) dutrás
Olvastam, de ez a hivatalos forgatókönyv. Továbbra sem tudom elképzelni, hogy egy fejlesztő végigmegy a herce-hurcán és utána egy linket nem képes feltenni a saját oldalára. Ha már időt szán a fejlesztésre, nyilván reklámozni is akarja. Nincs AppGallery -m, de 4 alkalmazásnál amiről tudom hogy fent van, sehol nem találtam hivatalos infót hogy igen, már innen is letöltheted az alkalmazásunkat. Egy fejlesztőnél még elhinném hogy lesz@rja a linket, na de 4-ből 4 több mint gyanús...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Fujifilm X
- Peugeot, Citroën topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest