Új hozzászólás Aktív témák

• ATM_automata

őstag

c0nn0r és Tigerclaw: Android TV dongle az, amire gondoltok, amivel keveritek. Az pont azt tudja, amit Tigerclaw hiányolt a Chromecastból. 50$ környékén vannak azok, amik már egészen jó hardverrel vannak szerelve, van is egy belőle pont az asztalomon. MK802 a neve. Ehhez még veszel egy Air mouse-t vagy egy BT-s egér/bill kombót és van egy android PC-d tv-re kötve. Az is más, meg ez is. Nem érdemes egy kalap alá venni őket, de erről most nem írnék elemzést, remélem elnézitek nekem. A Chromecast egy célhardver, így is kell vizsgálni szerintem.

HuMarc: Arra céloztam, hogy minden a felhős erőforrások felhasználása felé megy el. Tehát neked egy jó megjelenítőre és egy jó kontrollerre van szükséged, a többit legenerálja neked mondjuk a Steam vagy az MS vagy a Google szervere vagy más felhős erőforrások. Megkapod a szuper részletes képet a TV-re, nem kell megvenned/letöltened, telepítened a játékokat, csak élvezed és kész. Már most is vannak ilyen játékok, amiket böngészőben tudsz játszani, asszem talán egy CoD is van már ilyen verzióban.

pocokxx / Mazsika: Nagyon szemfülesek vagytok! Még nem dőlt el a sorsa, de ha úgy adódik, hogy eladó lesz, akkor eszembe lesztek!

mirtex: Igen, igazából a chrome annyira jó futtatási környezetet ad belső alkalmazások számára, hogy gyakorlatilag bármit meg lehetne vele oldani, csak egy plugin kérdése.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés