- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kepler8
csendes tag
Valaki meg tudná nézni, hogy működik-e a magyar HBO GO-val?
-
Jeti46
csendes tag
szevasztok
vettem egy ilyen cuccot,de a legutolsó lépésnél minig azt írja,h nem sikerült csatlakozni a hálózathoz..telefonon se és tv-n se..phasskivan!
amikor kérdezi milyen hálózathoz akarok csatlakozni,akkor nem is hozza fel lehetőségként az itthoni netemet :/
mi lehet a baj? -
FeRkE
őstag
Nexus7 2013-on próbáltam (CM 2 nappal ezelőtti nightly ROM van rajta), működik faszán.
-
tvamos
nagyúr
Nekem is van Chromecastom...
Most az lett, hogy 1 hetre elutaztam, es azota nem latja a szamitogepem a bongeszobol, a tebletemmel viszont jol mukodik. Nem tudjatok mi a megoldas? (Ezt irja: "No Cast devices found".)
/* Latom mondjuk, hogy elegge leallt a forum... */ -
ATM_automata
őstag
Sziasztok,
Megjött a ChromeCast csomagom. Ígértem, hogy szólok. 2db elvihető van, vámolták, úgyhogy 14.500.-Ft-ért tudom odaadni. Privátot írjon, akit érdekel.
-
FeRkE
őstag
-
FeRkE
őstag
válasz
ATM_automata #134 üzenetére
Igen, arra várunk, hogy a Google engedélyezze.. vagy megnyissa az SDK-t.
-
ATM_automata
őstag
Ezt már láttátok? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.cast
-
motoflug
őstag
Igen, nagyjából már átrágtam magam, de a helyzet az, hogy egyelőre egy kiszemelt telefon sem képes MHL funkcióra( valsz. a TV sem), és annyira nem életbevágó, hogy emiatt ilyen készüléket vegyek, de nagy ritkán jól jönne a TV-n élvezni a képet. A Miracast a TV miatt akkor kilőve.
A Chromecastnál mit jelent az, hogy saját tartalmat is tudsz a tv-n megjeleníteni? -
Nara19
aktív tag
válasz
motoflug #126 üzenetére
MHL: "Mobile High-Definition Link: Lehetővé teszi, hogy egy MHL adapter segítségével csatlakoztassuk kompatibilis okostelefonunkat, és onnan játsszuk le kedvenc filmjeinket akár Full HD felbontásban, és sokcsatornás térhangzással."
Google kereső: 3500 Ft-tól kapható, de kábeles megoldás.
Miracast: " A ... Miracast technológia WiFi alapokon nyugszik és lényege abban rejlik, hogy segít a különböző vezeték nélküli eszközök közötti egyszerű, gyors és biztonságos tartalommegosztásban." (Wifi direct)
A Miracast talán 2012-es szabvány, a tv-nek és a telefonnak is támogatnia kell.
A Chromcast több és kevesebb is ennél: wifi kapcsolaton keresztül netes (youtube) és saját tartalmat is tudsz a tv-n megjeleníteni, ha a tv HDMI portjába bedugod a Chromecast sticket és az androidos telefonra felteszed Chromecast alkalmazást.
-
motoflug
őstag
válasz
ATM_automata #127 üzenetére
A miracast az ugyanez? Azzal sem oldható meg?
-
ATM_automata
őstag
-
motoflug
őstag
Üdv!
Remélem jó helyen teszem fel a kérdést. (Ha nem, akkor tessék szépen átirányítani
)
Adott egy okostelefon, amely nem MHL képes (MTK-s 4magos processzor). Ha szeretném a játékok képét a HD tv-n csodálni, akkor ez az én eszközöm? Megoldható ez egyáltalán? (Nem mai darab a tv, de tudja a fullHD-t).
Köszönöm előre is! -
akipapi
tag
válasz
ATM_automata #124 üzenetére
Köszönöm.
-
ATM_automata
őstag
Ha MAC szűrés van, akkor - értelem szerűen - nem tartom valószínűnek, hogy fog tudni csatlakozni. A Chromecast app úgy emlékszem, hogy a MAC címet is meg tudja mutatni, nézd meg. Vagy ha nem, akkor átmenetileg le kell szedni a MAC szűrést és ha felcsatlakozott, akkor meg kell nézni a router-ben, hogy milyen MAC címmel lép fel és azt fel kell venni az engedélyezett kliensek listájába.
-
akipapi
tag
Sziasztok!
Ha a routeren be van állítva a MAC-cím szűrés akkor is tud csatlakozni?
Meg lehet nézni a MAC-címét? -
Nara19
aktív tag
(A Chromcast instal (tv) és alkalmazás letöltése (tablet, mobil) után lehet az Avia-t indítani.)
Avia indítása után unlock?, ekkor letölti a playről a fizetős modult.
Az Avia bal menüből ki kell választani a media típusát ( kép, video, zene). Ki kell választani a file-t, el kell indítani a lejátszást, majd a jobb felső menü képernyő ikonnal kiküldeni a tv-re. Ekkor felhozza a csatlakozási párbeszédablakot.
Igazából ha a youtube-bal ment már a Chromecast, akkor itt is kell mennie.
Remélem megértettem a kérdést és használható választ adtam. -
Nara19
aktív tag
A Play-ről letöltött Avia lejátszó (egy fizetős modullal, ami kb. 670 Ft) a tab lokális tartalmát, mint video, zene, képek megjeleníti a tv képernyőjén.
-
rdi
veterán
Üdv,
Kicsit utána olvastam. Ezek szerint a saját gépről streamelést valószínűleg azért akadályozza a google, hogy "csak" a saját programjával lehessen majd használni, ha elkészül. Nem lenne rossz, mert így nem nagyon éri meg. -
FeRkE
őstag
válasz
ATM_automata #113 üzenetére
Bocs, ez tényleg nem megy úgy tűnik, rosszul emlékeztem...
-
rdi
veterán
Üdv, ma én is vettem egyet. Kicsit furcsa, hogy droidos tabletről nem tudom a chrome böngésző tartalmát kitenni a tévére. Pedig látom a utubeon, hogy másnak megy chrome pluginnal... Szerintetek lesz van erre vmilyen megoldás?
-
FeRkE
őstag
-
tvamos
nagyúr
válasz
ATM_automata #107 üzenetére
Van alloban is! Ahol leirtam, a Categories fulon. No mindegy... Mireertelme lenne, veszek egy miracastos dobozt inkabb.
-
tvamos
nagyúr
válasz
ATM_automata #103 üzenetére
Ilyenem nekem is van? Meg nem lattam... pedig a legfrissebb droid van rajta.
-
FeRkE
őstag
Itthon ugyan semmit nem érünk vele, de az HBO Go app Chromecast támogatást kapott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest