- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
válasz DarknessHope #988 üzenetére
Nem tűnik annyira bonyolultnak. A szalagkábelekkel kell vigyázni: [link]
Szerencsére nekem még nem volt erre szükségem.
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
Drótszamár
őstag
-
Drótszamár
őstag
Nincs beállítva a 10 perces darabolás? Akkor az eleje meglehet még.
A RO vagy milyen mappába nem tette be a felvételt? Én is kerestem már videót ami végül ott lett meg.Ha más nem a Photorec programot ereszd rá talán előszedi a felvételt a kártyáról.
Ha nem a végén írja meg a headert a kamera akkor lejátszható lesz elvileg a felvétel.Photorec: [link]
szerk: fontosabb felvételeknél be szoktam kapcsolni, hogy minden 5. másodpercben mentsen jpg-be egy-egy kockát a videóból. Ebből még össze lehet kalapálni egy csökkentett minőségű videót.
[ Szerkesztve ]
-
Drótszamár
őstag
válasz DarknessHope #865 üzenetére
A raw-ot dng-re kell konvertálni: [link]
-
Drótszamár
őstag
Hát vízben szerintem csodát ne várj. A tv-ben is tök hányás képe van pl a vizilabdának. Tiszta kocka az egész.
A git2-es felvétel egyébként 60 fps, és sokkal jobban élesítve van, mint amit a másik kamerával csináltál.Néztem youtube statisztikát
Esküvő: kb 8000 kbit/s
Vizes: kb 9000 kbit/sTehát a vizes videón 2x annyi képkockára alig jut több információ, ráadásul 1-1 kockán több apró részlet is lenne az erősebb élesítés miatt. Ezeken felül pl. vízbe ugráskor egy csomót változik 1-1 kocka tartalma az előzőhöz képest. Ezek így együtt okozzák a kockásodást.
A nem kockás videó milyen bitrátával van a gépeden?
-
Drótszamár
őstag
Ha ellenfény van, akkor ez próbálja picit tompítani a sötét, és világos részek közötti különbséget. Kevesebb lesz a full fekete vagy full fehér rész.
Én nem használom, mert a színeket elrontja szerintem. Tehát nálam OFF-on van szinte mindig.
-
Drótszamár
őstag
Tudsz angolul?
Ha igen, akkor érdemes ide megírni a tapasztalatokat: support@gitup.com
Esetleg ide postolni: https://dashcamtalk.com/forum/threads/gitup-git2-support-faq-review.14625/page-93 Ezt olvassa a support, néha válaszol is.( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
Drótszamár
őstag
válasz krisz242 #266 üzenetére
Ebben a tesztben arra jutottak, hogy minél lassabban töltöd az akkut annál több energiát lehet utána kiszedni belőle: [link]
A különbség azért nem nagy, de talán egy próbát megér. Töltsd fel az egyik akkut pc-re dugott kamerával, és nézd meg úgy mit bír.
-
Drótszamár
őstag
FinalCam-ot sikerült nektek működésre bírni?
Nálam kapcsolódik, de aztán picivel később feldob egy rövid hibaüzenetet, és ennyi. Kezelni sem lehet, és a videókat sem tudom visszanézni.
2 különböző telefonnal próbáltam 1.5-ös beta fw-vel.
-
-
Drótszamár
őstag
válasz maj-viktor #147 üzenetére
Világos, csak gondoltam visszajelzek, hogy már nem él.
Egyébként most a gearbest-en "Gitup2" kóddal $104.99 az ára $139.90 helyett.
+ pár $ ha kell tracking és biztosítás is.
Onnan rendeltem végül.Kamera tulajoktól kérdezném: Az autós keretbe fordítva is belemegy a kamera? Úgy hogy alul van az állványmenet?
-
Drótszamár
őstag
válasz maj-viktor #132 üzenetére
Már nem jó a kupon, csak az első 300 darabra volt jó
De azért köszi, hogy megosztottad!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest