- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schoffan
csendes tag
válasz
Schoffan #642 üzenetére
Ha már itt vagyok beírok valamit, ami eszembe jutott...
Amikor kisgyerek voltam, apám egyszer 8 hónapig feküdt derékbántalmak miatt és később is mindig hordott fáslit a derekán.Mindig arra oktatott, hogy ha felemelek nehezebb dolgot, egyenes derékkal tegyem, mert különben úgy járok, mint ő....
Hiába ! Nekem is mindig vacakolt a derekam, amíg sportoltam, többször megrántottam/kézilabda/. Később ha rosszul emeltem, de olyan is volt, hogy a lépcsőn lefelé jövet, amikor tüsszentettem, vagy ásás közben belenyilalt a derekamba és ilyenkor 2-3 napig nekem annyi volt.Emlékszem volt olyan, hogy reggel úgy tudtam felkelni, hogy a lábammal odahúztam a nyitott ajtót és a kilincsbe kapaszkodva tudtam felállni....
Most meg itt van a fiam gerincsérve, de azelőtt is volt, hogy megrántotta a derekát, többször is.
Arra akarok kilyukadni, hogy ezek szerint ez a dolog öröklődik ! Lehet, hogy hülyeség, amit írok, de ha végignézek a családi történeten, hát nagyon úgy néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trollok komolyan
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest