Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Wallet anomália.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mára elég volt az LSD-ből
- Szólánc.
- Hiányzik a gamer érzés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schoffan
csendes tag
válasz Schoffan #642 üzenetére
Ha már itt vagyok beírok valamit, ami eszembe jutott...
Amikor kisgyerek voltam, apám egyszer 8 hónapig feküdt derékbántalmak miatt és később is mindig hordott fáslit a derekán.Mindig arra oktatott, hogy ha felemelek nehezebb dolgot, egyenes derékkal tegyem, mert különben úgy járok, mint ő....
Hiába ! Nekem is mindig vacakolt a derekam, amíg sportoltam, többször megrántottam/kézilabda/. Később ha rosszul emeltem, de olyan is volt, hogy a lépcsőn lefelé jövet, amikor tüsszentettem, vagy ásás közben belenyilalt a derekamba és ilyenkor 2-3 napig nekem annyi volt.Emlékszem volt olyan, hogy reggel úgy tudtam felkelni, hogy a lábammal odahúztam a nyitott ajtót és a kilincsbe kapaszkodva tudtam felállni....
Most meg itt van a fiam gerincsérve, de azelőtt is volt, hogy megrántotta a derekát, többször is.
Arra akarok kilyukadni, hogy ezek szerint ez a dolog öröklődik ! Lehet, hogy hülyeség, amit írok, de ha végignézek a családi történeten, hát nagyon úgy néz ki.
Világéletemben szegény voltam...Emberéletemben is az vagyok ! / Schoffan /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - RTX 3060 Ti GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!
- FC 25 PS5 cd játék , szinteúj eladó!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
- Gamer PC Intel I7 12700KF / 32GB DDR4 / RTX 3080 10GB / 1TB SSD / Beszámítás / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest