- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz
#90088192 #24 üzenetére
Szerintem ez az "erre meg arra lettünk tervezve" csak egy marketing fogás. Elsőre rendkívül logikusnak tűnik ezért meggyőző, de ha jobban belegondolsz nem lehet csak úgy egy aspektust kiragadni hogy akkor ezt ősemberben tolom de a többit meg nem mert totál értelmetlen. Plusz mint sokan írtátok a környezetünk sem olyan, már 2000 éve sem volt olyan mint amihez a testünk kialakult. Sőt már 4000 éve sem, mert a döngölt föld sem természetes felület.
Amúgy látom előnyét a mezitlábazásnak, én azt vettem észre, hogy érezhetően jobban dolgozik az alsó lábszáram, gondolom másképp egyensúlyozok. Mondjuk nekem nincs ilyen cipőm, itthon a kertben szoktam úgy tevékenykedni mert tudom itt nincs random üveg meg egyéb szemét. Bár sose fogok ilyet venni egy erdei túrára el tudom képzelni hogy jó lehet annak aki edzésben van.
Mesterséges felületre viszont isten ments, oda kellenek a modern anyagok csillapítással mert kikészül az ember térde, főleg ha túlsúlyos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LED világítás a lakásban
- BestBuy topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Fujifilm X
- Azonnali fotós kérdések órája
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged