Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Éppen egy kis vészhelyzetekre félretett nápolyit tömök a fejembe munka közben.
-
aggleány
addikt
válasz
hengerPHanda #1684 üzenetére
Az, az. Akkor sincs rá időm.
-
aggleány
addikt
Jó reggelt!
Hogy Ti milyen mázlisták vagytok! Nekem meg annyi munkám van, hogy már megint elmaradt a reggeli!!!
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
hengerPHanda #1681 üzenetére
Akkor legalább dolgozol helyettem is!
-
hengerPHanda
tag
válasz
Geri Bátyó #1680 üzenetére
szep jo reggelt
affene.. en meg ma csak 3-ig vagyok, az irodavezeto beteg, a helyettesnek meg programja van, igy kapunk +1 orat a mai napra
Csupa orom tegnap ota
-
Geri Bátyó
addikt
Jó reggelit mindenkinek!
Az az érzésem, hogy ma lustálkodós napot tartok. Olyan jó kis semmittevős hangulatom van.
-
Domxc
senior tag
Na kértetek Lumia 800 beszámolót, tessék "röviden":
Külső
Szép, még hozzá nagyon. Az unibody miatt, pedig külön öröm kézbe fogni, valahogy érződik, hogy ez a készülék a Nokiánál készült. A hátlap rendesen szedi az ujjlenyomatokat, viszont, ha a gyári tokot felrakjuk rá, ez is orvosolható. A kijelzőn, nincs nyomógombos felület, és van kameragomb, ez egy-egy pluszpont.
Szoftver, kezelhetőség, alkalmazások, kamera
Bár ez teljesen szubjektív, de a WP7 számomra úgy érzem, hogy az ideális os. Miért? Mert egyszerű és nagyszerű. A csempék nagyon átláthatóak, baromi gyorsan megtaláljuk, amely főbb alkalmazást használni akarunk és persze a csempék és a menü is hasít, egy ilyen proci alatt.
Az névjegyzék jól rendszerezhető, az email, az sms, és a Zune is különösen jó kialakítással rendelkezik, s emiatt nagyon élvezhető a kezelése.
Eddig óckodtam az előre telepített alkalmazásoktól, főleg amiket a gyártó csinált, mert ezek általában nem voltak valami sikeresek, de itt ez nem fordult elő, a Nokia Vezess, és az App Highlights sem okozott csalódást. Megvallom a IE9-et is fenntartásokkal kezeltem, de most, hogy kipróbáltam bátran kijelenthetem, hogy az Androidon levő alap böngészőt lealázza, és még mellette pár a Marketből elérhetőt is, (talán a DolphinHD-t még nem) emellett, élvezet a telefonon netezni a gyorsaság miatt.
Az Marketplace is nagyon könnyen kezelhető, sok hasznos programmal, és játékkal, amelyek sokkal jobb minőségiek, mint Androidon, de kevesebbek, és többnyire fizetősek.
Ezen kívül létrehozhatunk az Xbox Live-ban profilt, és a megvett játékokból gyűjthetünk pontokat az Achievement-ek közé, és olyan GameCenter stílusban, még haverokat is hívhatunk meg.
A kamera, szerintem szép képeket csinál, de némely helyzetben hajlamos a zajosodásokra, majd rakok fel konkrét tesztképeket.Üzemidő, végszó
Az üzemidő, nekem elég gyérnek tűnik talán a telefonnak ez az egyik legkomolyabb hibája, hai ntenzíven használjuk jó esetben másnap reggel, rosszabb esetben nap végén töltőre kell tenni, de ha bekapcsoljuk az energiatakaerékos üzemmódot, az kb.+ 2,3 órát biztosan rárak az általános merülési időre.
Összefoglalva, egy már magában is különösen jó telefonnal van dolgom, amelynek az op.rendszerét leginkább egy iPhone felhasználóbarátságához, és egy jó öltöny eleganciájához tudnám hasonlítani.U.I.: bocs, hogy későn írtam, mostanában el vagyok havazva.
-
válasz
Timocicu #1674 üzenetére
Természetesen gombás, hisz' bakonyi!
Hasonló egyébként, csak itt a hagyma után jön a gomba, zöldpaprika és paradicsom, ezeket forró tűzön 5-6 percig pirítjuk, majd ekkor jön a pirospaprika, víz, majd a megsózott, borsozott, előre forró olajban megpirított hússzeleteket beletesszük, fél óra alatt készre főzzük, majd egy kis habarással sűrítjük. Frissen, nokedlivel (esetleg rizzsel, rizi-bizivel tálaljuk).
-
Na, most, hogy mindenki körbe lett dicsérve, ideje bekapcsolódnom nekem is.... , remélem így kimaradok...
Én nem mondom meg, hogy eddig mivel foglalkoztam, mert a kocsi még nincs lemosva...
(igaz egyelőre nem is lesz...)
Kinél mi (lesz) az ebéd?
-
Timocicu
senior tag
Sziasztok aggleány , Geri, Iomega!
Ügyes Férfiak vagytok!
Azt azért mindenki tudja, hogy nem ez a jellemző a férfiakra.
Többségére tényleg nem
, de vannak azok a bizonyos KIVÉTELEK!
Becsülendő hozzáállás ez a Férfiaknál! Ahogy az is, hogy ahol már gyerkőc is van, ez is közös foglalkozást jelent, nem csak a Nőé az a gyermek, nem csak " megcsinálni " és dicsekedni kell a csemetéket. Foglalkozni velük, nevelni Őket, tanítani, szeretni, stb ...
Persze a többi pasi, azt gondolja, hogy ettől papucs, vagy az nem az Ő dolga ...
Holott sehol nincs leírva, hogy házi munkát csak Nő végezhet!Én szerencsésnek tartom magam, mert olyan a Párom, hogy mindenben számíthatok rá!
Meg is becsülöm!
-
aggleány
addikt
-
Iomega
addikt
válasz
aggleány #1651 üzenetére
Én szeretek főzni.
Az első nekifutásaim után, ma már magabiztosnak érzem magam a konyhában, és mások elismerő szavait hallani, igazán jól esik nekem, miszerint nagyon finom étkeket készítek.
A másoktól kapott elismerések fontosak mindannyiunknak, megelégedettséget ad az embernek.Párduclány, azt javaslom neked, hogy kezdj el főzőcskézni apránként, majd szépen belejössz a ritmusba, és rákapsz a főzés örömére és szépségére.
Mikor már büszke vagy önmagadra amiatt, hogy végre milyen finomat készítettél, az nagyon jó érzés. -
aggleány
addikt
Nagyon rendes oroszlán vagy.
Szerintem is az a lényeg, hogy szívből csinálja az ember, amit csinál, anélkül csak olyan kényszerféle az egész. De ha azért csinálod, mert azt akarod, hogy a másiknak jó legyen, akkor rögtön máshogy néz ki a dolog.
Néha én is szeretem, ha megcsinálnak helyettem olyasmit, amit általában én szoktam (pl. kávé), de azért nem mindig.
Geri Bátyó
Csak kekeckedtem egy kicsit. Szerintem is felelősségteljes dolog részedről, hogy nem ülsz úgy volán mögé, hogy nem vagy biztos a vezetői képességeidben. Úgy pedig nem is tudhatod, hogy hogyan vezetnél, ha már olyan régen nem volt rá lehetőséged.
Na én pont ugyanezen okok miatt nem főzök. Az emberiségellenes bűntett volna.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
aggleány #1649 üzenetére
Van egy jó mondás, miszerint:
"Az igazság néha fájdalmas lehet, mégis ez az egyetlen elfogadható alternatíva!"
Mondhatnám azt is, hogy a tények makacs dolgok!
Fogalmam sincs, hogy milyen sofőr lennék, ha lett volna lehetőségem vezetni, de most biztos, hogy nem ülnék a kormány mögé.
Iomega: Végre, még egy férfiember, aki nem tartja megalázónak a házimunkát!
Az is igaz, hogy néha jól esik nekem is, ha kiszolgálnak. Például, ha fáradt vagyok, viszont való igaz, hogy akkor sem elvárás.
-
aggleány
addikt
válasz
Geri Bátyó #1647 üzenetére
Ha így nézzük, akkor valóban nagyon felelősségteljes vagy.
Ide, ide, Uraim! Íme egy férfiember, aki önként elismeri, hogy a barátnője jobban vezet nála!!!
Sőt, saját bevallása szerint azért nem vezet, hogy ne veszélyeztesse az emberi faj fennmaradását!!!
Pedig én tényleg rá akartam venni magam, hogy kihagyjam, de nem megy.
-
Iomega
addikt
válasz
aggleány #1646 üzenetére
"......az lenne a normális, ha ezt mindegyik megcsinálná? Ha mindketten dolgoznak, akkor a többi feladatot is illene megosztani."
Maximálisan egyetértek ezzel. Én is mindent megcsinálok, mert nálam ez természetes cselekedet.
Főzök, mosogatok, takarítok, vasalok, teregetek, autót mosok. Valami kimaradt?Ja, és természetesen nem heti szinten, hanem naponta, amit épp szükséges. Én próbálom levenni a páromról az efféle terhet, pedig nem vagyok papucs típus, mivel nem uralkodnak felettem. Szívből teszem, ennyi.
Azt azért mindenki tudja, hogy nem ez a jellemző a férfiakra.
Szeretik kiszolgáltatni magukat, én nem, persze nekem is jól esik, ha kiszolgálnak, de nem elvárásos alapon. -
aggleány
addikt
Szimpatikus hozzáállás, de nem az lenne a normális, ha ezt mindegyik megcsinálná? Ha mindketten dolgoznak, akkor a többi feladatot is illene megosztani.
Timocicu
Persze, hogy többet jelent, mint egy szál virág. A dudvát meg kell venni, pár száz forint, és semmi erőfeszítés, a nők mégis elolvadnak tőle. Az otthoni segítés erőfeszítést igényel, és az már nem annyira népszerű az urak körében (tisztelet a kivételnek!!!).
Geri Bátyó
Aha! Szóval az apró-cseprő, különösebb felelősséget nem igénylő dolgokat megcsinálod, de az olyat, amin az életed (vagy az ő élete) múlik, már nem vállalod!!!
Bocs, de ezt nem bírtam kihagyni!
-
Geri Bátyó
addikt
Verus, Timocicu: Egy kis házimunkába még nem halt bele senki. A "normál" férfi feladatok (fúrás-faragás, barkácsolás, alapszintű víz és villanyszerelés) mellett elvégzek minden házimunkát. Főzök, mosok, takarítok (igen, ebbe a WC pucolás is bele tartozik), mosogatok és ha kell vasalok is, bár ez utóbbihoz nem értek és utálom is csinálni.
Vezetni viszont nem tudok (van jogsim, de 16 éve nem vezettem), úgyhogy azt meghagyom a kedvesemnek! Ő ugyanis nagyon jól vezet!
Amúgy jó reggelt mindenkinek!
-
hengerPHanda
tag
válasz
Geri Bátyó #1626 üzenetére
szep jo estet, mi ujsag?
valasz akart lenni, priviben leirom
-
Timocicu
senior tag
válasz
Geri Bátyó #1631 üzenetére
Majd a vasaló kisimítja a ráncokat - gyűrődéseket!
-
Verus
senior tag
válasz
Geri Bátyó #1631 üzenetére
Egy férfi aki mos... Kifejezetten szimpatikus hozzáállás
-
Geri Bátyó
addikt
Bakker, fogalmam sincs, hogy mikor járt le a mosógép! Valószínűleg már szarrá gyűrődött benne minden!
Gyorsan teregetek, aztán irány a bót! -
Iomega
addikt
válasz
Geri Bátyó #1626 üzenetére
Nincs mit, azért én még lehet, hogy itt felbukkanok.
-
Geri Bátyó
addikt
Na látod!
Úgyhogy a meghívást köszönettel, de elutasítom. Minden esetre nagyon megtisztelő! Jó kis társaság az ott!
Csak ugratom!
Végülis leköcsögözött!
aggleány: Nem lehet engem büntetlenül lecserépedényezni! Viseld a következményeit!
(Különben sem illik ilyenkor megsértődni. Van erre egy jó szó, csak nem jut az eszembe!
)
(#1627) Iomega: Gyere nyugodtan, szívesen látunk!
-
aggleány
addikt
válasz
Geri Bátyó #1623 üzenetére
Diszkvalifikállak a mai napra.
-
Iomega
addikt
válasz
Geri Bátyó #1621 üzenetére
Szerintem furán éreznéd magad, az biztos.
Most megsértetted a párducot.
-
aggleány
addikt
válasz
Geri Bátyó #1621 üzenetére
Beszótá, Te kis népművészeti cserépedény???
-
Iomega
addikt
válasz
Geri Bátyó #1619 üzenetére
Nem probléma.
-
Iomega
addikt
válasz
Geri Bátyó #1617 üzenetére
Milyen mobilod van, hátha valakit érdekelne?
Vannak belépő kérdések, arra készülj. -
Iomega
addikt
válasz
Geri Bátyó #1614 üzenetére
Nyugodtan, ha van kedved.
Aggleány: Nincs mit.
-
Iomega
addikt
válasz
Geri Bátyó #1612 üzenetére
Írni jó.
Új hozzászólás Aktív témák
lo ...mert milyen dolog már, hogy oda-vissza írogatunk egymásnak olyat, ami bár nem teljesen témába vágó, de nem is...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Ryzen 7 CPU-k
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest