Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domxc
senior tag
Sziasztok!
1 hét után újra Magyarországon! Az angliai túra, baromi jó volt, iszonyú szép tájakon jártam, és őszintén megvallom, még kicsit hiányzik is. Ha bárkinek van ideje, és pénze egy ilyen kiruccanásra, akár nyaralás gyanánt is megéri.
Jó hír, hogy a szerény cikkemet is olvasták páran, és véleményezték is, nagyrészt jól.
-
Domxc
senior tag
Na kértetek Lumia 800 beszámolót, tessék "röviden":
Külső
Szép, még hozzá nagyon. Az unibody miatt, pedig külön öröm kézbe fogni, valahogy érződik, hogy ez a készülék a Nokiánál készült. A hátlap rendesen szedi az ujjlenyomatokat, viszont, ha a gyári tokot felrakjuk rá, ez is orvosolható. A kijelzőn, nincs nyomógombos felület, és van kameragomb, ez egy-egy pluszpont.
Szoftver, kezelhetőség, alkalmazások, kamera
Bár ez teljesen szubjektív, de a WP7 számomra úgy érzem, hogy az ideális os. Miért? Mert egyszerű és nagyszerű. A csempék nagyon átláthatóak, baromi gyorsan megtaláljuk, amely főbb alkalmazást használni akarunk és persze a csempék és a menü is hasít, egy ilyen proci alatt.
Az névjegyzék jól rendszerezhető, az email, az sms, és a Zune is különösen jó kialakítással rendelkezik, s emiatt nagyon élvezhető a kezelése.
Eddig óckodtam az előre telepített alkalmazásoktól, főleg amiket a gyártó csinált, mert ezek általában nem voltak valami sikeresek, de itt ez nem fordult elő, a Nokia Vezess, és az App Highlights sem okozott csalódást. Megvallom a IE9-et is fenntartásokkal kezeltem, de most, hogy kipróbáltam bátran kijelenthetem, hogy az Androidon levő alap böngészőt lealázza, és még mellette pár a Marketből elérhetőt is, (talán a DolphinHD-t még nem) emellett, élvezet a telefonon netezni a gyorsaság miatt.
Az Marketplace is nagyon könnyen kezelhető, sok hasznos programmal, és játékkal, amelyek sokkal jobb minőségiek, mint Androidon, de kevesebbek, és többnyire fizetősek.
Ezen kívül létrehozhatunk az Xbox Live-ban profilt, és a megvett játékokból gyűjthetünk pontokat az Achievement-ek közé, és olyan GameCenter stílusban, még haverokat is hívhatunk meg.
A kamera, szerintem szép képeket csinál, de némely helyzetben hajlamos a zajosodásokra, majd rakok fel konkrét tesztképeket.Üzemidő, végszó
Az üzemidő, nekem elég gyérnek tűnik talán a telefonnak ez az egyik legkomolyabb hibája, hai ntenzíven használjuk jó esetben másnap reggel, rosszabb esetben nap végén töltőre kell tenni, de ha bekapcsoljuk az energiatakaerékos üzemmódot, az kb.+ 2,3 órát biztosan rárak az általános merülési időre.
Összefoglalva, egy már magában is különösen jó telefonnal van dolgom, amelynek az op.rendszerét leginkább egy iPhone felhasználóbarátságához, és egy jó öltöny eleganciájához tudnám hasonlítani.U.I.: bocs, hogy későn írtam, mostanában el vagyok havazva.
-
Domxc
senior tag
Sziasztok újra!
Aggleány: Hosszas töprengés után, az aláírásomban is olvastható Lumia 800-nál kötöttem ki. Nagyon szeretem.
-
Domxc
senior tag
válasz
molnarpeter #1403 üzenetére
Soha tobbet Android. Mi a baj? Havonta jarok szervizbe, vagy azert, mert belebolondul a kenyszerbeallitasokba, vagy azert, mert nem kapcsol be, most azert, mert 1 nap az uzemideje, es az uj akksi sem segitett rajta.
-
Domxc
senior tag
Na, ment az SGS a szervizbe. Allitolag kicserelik.
-
Domxc
senior tag
Megjottem. Kva jo volt.
Viszlat!
-
Domxc
senior tag
Fudejo! Vettem egyik dilertol 2x50ert melle 2 hosszabb kotelet is.
-
Domxc
senior tag
Elegem van! Tul sokat tanulok.
Legalabb csutortokon megyek sielni.
-
Domxc
senior tag
válasz
hengerPHanda #1099 üzenetére
Jelen korulmenyek kozott muri helyett egy gruppen lesz.
-
Domxc
senior tag
válasz
Geri Bátyó #1029 üzenetére
Peti vagyok Gyongyi leszek?
-
Domxc
senior tag
válasz
hengerPHanda #994 üzenetére
O is olyan husis gyerek volt mint az utolso?
-
Domxc
senior tag
Ujra senior tag, es a HTC Touch egy tragya allapotban volt, pedig azthittem, hogy a napomnal nem lehet rosszabb!
-
Domxc
senior tag
Van itt aki szereti az oreg telefonokat?
Hamarosan egy HTC Touch-al gazdagodok.
szerk.: Yeti ne bujkalj elolem tessek valaszolni a PU-mre!
-
Domxc
senior tag
Reg jartam erre. A SGS-em sikeresen legyalultam, es ujjaelesztettem, ugyhogy, most 2.3-al vidaman vigeckedik.
-
Domxc
senior tag
Na kinek volt szerencseje tegnap, avagy nem?
Ahogy a nepi szolas tartja, vizkereszt napjan, minden megtortenhet. -
Domxc
senior tag
Aggleany, ebben tudnal segiteni?
-
Domxc
senior tag
válasz
Geri Bátyó #768 üzenetére
Fellotte az agyamat egy okosjozsi egy szakmai topikban, megesik az ilyen.
-
Domxc
senior tag
Szerintetek az emberek f@szsagaitol fogok meghalni?
-
Domxc
senior tag
Minecraft Pocket Edition for iPad 4ever!
-
Domxc
senior tag
Nagyon jo kis napom volt. Kezdtem a napot az Arenaban, es vettem egy szovetkabatot, kva jol nez ki, es szvsz all rajtam, utana szereztem tokot az iPadhez, es vegul Szentendren forro csokiztam, es setaltam egy jot. Oszinten szolva sokkal hangulatosabb, mint Budapest, ott legalabb van betlehem, es jo kis karacsonyi vasar.
-
Domxc
senior tag
válasz
Geri Bátyó #682 üzenetére
Ja tenyleg az is jo
-
Domxc
senior tag
válasz
Geri Bátyó #680 üzenetére
Melyik amikor tancol az elnok?
-
Domxc
senior tag
Ket napon belul 3x jatszottak le az Igazabol szerelmet.
-
Domxc
senior tag
válasz
Geri Bátyó #619 üzenetére
Nekem is
-
Domxc
senior tag
Boldog Karacsonyt mindenkinek! Nekem megvolt!
-
Domxc
senior tag
válasz
aggleány #605 üzenetére
Protestán, máglyára vele!
Ja, egyébként üdv a klubban én is telefonbuzi (a szó legnemesebb értelmében!) vagyok. Most fogyasztom szám szerint a 11.-et.
Bár szvsz kispályás vagyok hozzád képest.
Ki tudja lehet jövőre egy Sensation XE with Beats Audio, vagy egy Nokia Lumia 800 lesz a 12.-ik. -
Domxc
senior tag
válasz
Geri Bátyó #599 üzenetére
Akkor.... holnap jézuska!
-
Domxc
senior tag
Yo, reggelt!
Holnap karácsony! -
Domxc
senior tag
válasz
molnarpeter #590 üzenetére
virtuálispacsi
-
Domxc
senior tag
válasz
molnarpeter #588 üzenetére
nexus s? pff. galaxy s
-
Domxc
senior tag
attól függ hol veszed. az átlaguser bemegy az 576-ba és 13e-ért vesz játékot. Pl. én a gamestopban, és a consolecorner-ben veszek mindig utóbbiban használtat. néha beszámíttatok, volt amikor emiatt egy crysis2-őt, és egy red dead redemption-t 3e-ért vittem el. (persze, ajándékba)
mp.: koliba én is. itthon biztonságban van a minim. nemrég szereztem egy wacom táblát hozzá, uberbrutálfaxa.
-
Domxc
senior tag
válasz
molnarpeter #580 üzenetére
jó kis vétel. nekem mac minim van szerény vagyok.
ha meg kell a pc, akkor ott a parallels desktop. -
Domxc
senior tag
válasz
molnarpeter #578 üzenetére
Részvét?? Tipikus PC-s hozzáállás.
ahaa.. dualboot=在他媽的知道?
-
Domxc
senior tag
válasz
molnarpeter #572 üzenetére
Miért nem buherálok? Ha lesz pc-m buherálok egyenlőre mac-em van!
-
Domxc
senior tag
válasz
molnarpeter #570 üzenetére
Új telefon, milyen?
fuuu, most én teljesen be vagyok sózva a jövőévi mobilpiactól.
a, remélhetőleg a sensation xe-nek csökken az ára
b, jön a nokia lumia 800
c, ics 4.0.3, ha beszerzek egy mobilt amin elérhető lesz. sajna az sgs-en már nemszerk.:
Xperia Mini? Miért adtad el? -
Domxc
senior tag
Ti hogy álltok a csomagolással, ajándékokkal?
-
Domxc
senior tag
válasz
molnarpeter #439 üzenetére
Már aki megkapja.
Nekem marad a launcher
egy hű SGS felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
lo ...mert milyen dolog már, hogy oda-vissza írogatunk egymásnak olyat, ami bár nem teljesen témába vágó, de nem is...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest