Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Mivaaaaaaan???
PHanda
Helyes, helyes.
nem_tom
Na majd akkor belehúzok, hogy nehogy lemaradjak.
Mindenki
Jó reggelt! Ma délutántól vasárnap estig nem nagyon vagyok, megyek tanfolyamozni, de azért majd este megpróbálok benézni. Jók legyetek! (Na jó, nem muszáj, egy kicsit lehet rosszalkodni.
)
-
Geri Bátyó
addikt
"Én például olyan vagyok, hogy tudok örülni más örömének."
Helyes a bőgés oroszlán!
Pont így vagyok vele én is.
Hogyha esetleg olyasminek örül, ami szerintem ostobaság, akor ezt megtartom magamnak, ha olyasvalakiről van szó, akit nem ismerek igazán. Hogyha jól ismerem, akkor lehülyézem, aztán örülök vele tovább.
-
aggleány
addikt
Én még nem találtam sehol ilyen irományt.
Különben sem linkeltél, hanem beírtad vagy bekopiztad.
Ezek szerint olyan nincs, hogy Az igazi férfi???
Geri Bátyó
Én még telefonálni is tudok a könyvolvasómmal!
PHanda
Anno nekem is volt Sütikém, és én bőszen olvasgattam rajta. Próbáld ki!
Először vicces, léteznek mini könyvek is.
-
aggleány
addikt
Ne legyél ilyen!
Egy felelős pozícióban lévő, magas rangú kormányhivatalnok mondta, úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy ez így van. Az ő szava törvény, úgyhogy ez van. Teljesítseni kell, és kész. Ez a kijelentés is alapos megfontolás, és nyilván komoly emberek által megvizsgált tények alapján születhetett.
-
aggleány
addikt
Én inkább az életszínvonalnál indítanám. Az árak már ott vannak, a megélhetési költségek is arrafelé tendálnak, az üzemanyag drágább is, az adók magasabbak stb. Úgyhogy régen elkezdődött a dolog. Mondjuk ez sem igaz, mivel itt ugye 47ezerből meg lehet élni, az átlagfizetés meg több, mint ennek a duplája, tehát az átlagember itt kényelmesen és magas színvonalon megél. Ha ez majd mind valóság lesz, akkor jöhetnek a megszorítások is, mivel ugye az most nincs.
-
aggleány
addikt
Az tény, hogy nem túl jól oldották meg a szétválasztást sok helyen. Szerintem az lenne a normális megoldás, ha lennének dohányzó és nem dohányzó helyek, és kész. Így, hogy semmilyen étteremben és kávézóban nem lehet rágyújtani, én biztosan nem fogok ilyen helyekre járni. Nem mintha emiatt nagy lenne a bevételkiesés, de aki dohányzót ismerek, senki más sem fog. Egy csomó ilyen hely be fog zárni, egy csomó ember elveszíti az állását, és nagyon nagy kiesések lesznek az államnál is. Marha nagy ötlet, tényleg.
Régebben volt egy kedvenc helyem, ahova időnként beültem egy kávéra, ha várnom kellett valakire. Mióta nem lehet rágyújtani, nem ülök be, pedig lenne hely, ugyanis a tiltás óta max. 1-2 asztalnál ülnek vendégek. Előtte volt olyan, hogy nem tudtam beülni, mert minden asztal foglalt volt. A felszolgálók felét már elküldték, mert nem tudták fizetni őket, nem volt miből. Mivel egy csomó helyen ez lesz, egy nagy rakás felszolgálónak nem lesz munkája, akik elmehetnek segédmunkásnak valahová, vagy átképeztethetik magukat. Gondolom, ők is örülnek a szép új szabálynak.
Az alkalmazkodási stratégiáddal sem értek egyet. Mindenki alkalmazkodjon a másikhoz. Egy dohányzó ember sem kevesebb, mint egy nemdohányzó. Én nem gyújtottam rá, ha volt olyan nem dohányzó a társaságban, aki azt mondta, hogy zavarja a füst. Ha azt mondta, hogy nem zavarja, akkor viszont igen. Az meg nem az én problémám, hogy ő mondjuk udvariasságból mondta. Akkor ne mondja.
-
Geri Bátyó
addikt
Korábban is léteztek olyan helyek, ahol nem lehetett dohányozni, vagy csak teljesen elszeparált helységben. Ilyen az éttermek túlnyomó többsége és számos söröző/kávézó.
A többi (tehát dohányzó) helyre pedig nem volt kötelező bemenni senkinek.
Magyarul, a passzív dohányosnak nem én ártok, hanem ő árt magának. Ez pont olyan mint a túlsúlyos ember. Semmi különbség sincs. -
aggleány
addikt
Nem Te leszel, nyugi. Én az a furcsa dohányos vagyok, aki nem kísérletezik azzal, hogy leszokjon, ugyanis nem akar leszokni. A fene akar egészségesen meghalni!
Na jó, viccet félretéve: nem gondoltam még rá, hogy bármiért is le akarnék szokni. Nem mérgezek senki mást, ha utcán gyújtok rá, akkor is figyelek másokra. Most már beülős helyen sem kell majd megkérdezni, hogy zavarja-e az asztaltársaságot a füst, mert eleve tiltott lesz a dolog.
-
-
Timocicu
senior tag
Sziasztok aggleány , Geri, Iomega!
Ügyes Férfiak vagytok!
Azt azért mindenki tudja, hogy nem ez a jellemző a férfiakra.
Többségére tényleg nem
, de vannak azok a bizonyos KIVÉTELEK!
Becsülendő hozzáállás ez a Férfiaknál! Ahogy az is, hogy ahol már gyerkőc is van, ez is közös foglalkozást jelent, nem csak a Nőé az a gyermek, nem csak " megcsinálni " és dicsekedni kell a csemetéket. Foglalkozni velük, nevelni Őket, tanítani, szeretni, stb ...
Persze a többi pasi, azt gondolja, hogy ettől papucs, vagy az nem az Ő dolga ...
Holott sehol nincs leírva, hogy házi munkát csak Nő végezhet!Én szerencsésnek tartom magam, mert olyan a Párom, hogy mindenben számíthatok rá!
Meg is becsülöm!
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
Nagyon rendes oroszlán vagy.
Szerintem is az a lényeg, hogy szívből csinálja az ember, amit csinál, anélkül csak olyan kényszerféle az egész. De ha azért csinálod, mert azt akarod, hogy a másiknak jó legyen, akkor rögtön máshogy néz ki a dolog.
Néha én is szeretem, ha megcsinálnak helyettem olyasmit, amit általában én szoktam (pl. kávé), de azért nem mindig.
Geri Bátyó
Csak kekeckedtem egy kicsit. Szerintem is felelősségteljes dolog részedről, hogy nem ülsz úgy volán mögé, hogy nem vagy biztos a vezetői képességeidben. Úgy pedig nem is tudhatod, hogy hogyan vezetnél, ha már olyan régen nem volt rá lehetőséged.
Na én pont ugyanezen okok miatt nem főzök. Az emberiségellenes bűntett volna.
-
Geri Bátyó
addikt
Na látod!
Úgyhogy a meghívást köszönettel, de elutasítom. Minden esetre nagyon megtisztelő! Jó kis társaság az ott!
Csak ugratom!
Végülis leköcsögözött!
aggleány: Nem lehet engem büntetlenül lecserépedényezni! Viseld a következményeit!
(Különben sem illik ilyenkor megsértődni. Van erre egy jó szó, csak nem jut az eszembe!
)
(#1627) Iomega: Gyere nyugodtan, szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
lo ...mert milyen dolog már, hogy oda-vissza írogatunk egymásnak olyat, ami bár nem teljesen témába vágó, de nem is...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest