Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Timocicu #1674 üzenetére
Természetesen gombás, hisz' bakonyi!
Hasonló egyébként, csak itt a hagyma után jön a gomba, zöldpaprika és paradicsom, ezeket forró tűzön 5-6 percig pirítjuk, majd ekkor jön a pirospaprika, víz, majd a megsózott, borsozott, előre forró olajban megpirított hússzeleteket beletesszük, fél óra alatt készre főzzük, majd egy kis habarással sűrítjük. Frissen, nokedlivel (esetleg rizzsel, rizi-bizivel tálaljuk).
-
Verus
senior tag
válasz
Timocicu #1556 üzenetére
Én a figyelem kérdést mindeddig másképp láttam. Most lett fogalmam arról igazán mit is jelent ez. Lehet azért, mert eddig elcseszett kapcsolataim voltak?
Mostanában az a furcsa érzés kerülget, hogy félek attól, hogy elveszíthetem, pedig nincs rá okom
Fura, de egyben jó és új érzés ez most.
Hm, na igen, szexi is lehet, pláne ha nincs sok ruha rajta
Egyébként meg tök érdekes az emberek viselkedését "tanulmányozni", most ez a "szórakozásom". Mivel nap mint nap emberekkel kell foglalkoznom a munkám miatt, így bőven van erre lehetőségem. Nagyon érdekes kiből mit vált ki egy-egy jól irányzott kérdés/mondat és mennyi felsőbbrendű érzés gyülemlett fel az emberekben manapság...
-
Verus
senior tag
válasz
Timocicu #1552 üzenetére
Kommunikáció, te mondtad ki
Ez a legeslegfontosabb dolog egy kapcsolatban! Ha ez nincs meg, kapcsolat sincs, csak két ember egymás mellett. A konfliktusok meg kellenek, nem is az elcsépelt mondatért, mert édes a békülés, hanem azért, mert egy-egy vita/veszekedés után talán a másik olyan gondolataival is találkozunk ugyan egy nyersebb formában, amivel egyébként nem vagy nem ilyen mélységben. Igenis kell néhány összezördülés.
Háááát el voltam tűnve picit, de igyekszem "visszatérni"
Geri Bátyó: Ez pontosan így van
Én szeretem, ha néha elmosogat
Őőőőő és ha esetleg lenne ötletetek itt, azt szívesen fogadnám és éke a linkért
[link]
-
Verus
senior tag
válasz
Timocicu #1545 üzenetére
Egy nőnek az a dolga, hogy irányítsa a férfit, csak az a férfi ezt mindeközben ne vegye észre
Ebben egyébként tényleg van valami, minden feminista gondolatot félretéve. A nők is és a férfiak is egyaránt igénylik, hogy irányítsák őket, még ha ezt nem is képesek bevallani.
Megjegyzem,én most teljesen jó helyzetben vagyok, hiszen akivel együtt élek, neki ez az első ilyen jellegű "megmérettetése", így rám hagyatkozik, mert szeretné jól csinálni. Egyébként én azt hittem, hogy teljesen eltűnt a férfiakból az, hogy apró figyelmességekkel folyton meglepjék a nőt és ezzel a szürke hétköznapokat egy kapcsolatban megszínesítsék. Nos, van még ilyen férfi, de nekem is elég nehéz volt megtalálni.
Bocs, Timocicu, követlek tieteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Automata kávégépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Jövő tavaszig biztosan megjelenik a Prince of Persia: The Sands of Time Remake
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest