Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
válasz
#29810176 #127 üzenetére
Nem , engem kurvara nem erdekel, hogy neked i3, i7 vagy egy via chip van a pc-dben, ami zavar az az, hogy miutan bevallod, hogy boven eleg lenne neked az i3, utana meg fel is vagsz, hogy te mekkoraba vagy , hogy i7et veszel majd mert megteheted. Szerinted ki nem szarja le ? A Tescos hasonlatod meg haggyuk, ebbol (is) latszik a totalis inkompetenciad a temaval kapcsolatban. Az i3/5/7 nem veletlenul tagolt, mas es mas teruleteket fednek le , nagyjabol i3:altalanos felhasznalas, net,office stb (erre lenne szukseged neked) , i5 : jatek , i7: hc jatek, eroforrasigenyesebb alkalmazasok mint pl CAD, 3D. Az, hogy te ezt nem latod at, meg veletlenul sem jelenti, hogy az i3 nem nagyon jo. Csak te nem ertesz hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Honnan indultam, milyen volt az első gépem, milyen amatőr hibákat vétettem, és, hogy hol tartok most...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest