- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Mert más véleményen vagyok? Akkor biztosan. Ha Te mondod. Mondjuk ez a jellemző, végső érv, ha valaki nem ért egyet? Trollkodik. Tiszta sor. Telik többre is, vagy könyveljem ezt el?
Bár amiket Te kalibrálsz, én azokat javítottam régebben, szóval én valószínűleg nem értek hozzá, én kérek elnézést... -
tatabike
őstag
válasz
Jim Tonic #78 üzenetére
Az "csak úgy" van...
Mondjuk ha egy tápegység is 100%-ban hővé disszipálná az összes konnektorból felvett elektromos energiát, mint ahogy a vga is mindenből hőt csinál, akkor nem tudom, mi hajtaná a számítógépet. Tehát felvetődik a kérdés, hogy ha a vga egy túlbonyolított rezsó, akkor mi adja a képet a monitorra? A kábel?
-
tatabike
őstag
válasz
CyberPunk666 #70 üzenetére
Nem úgy értette, hanem úgy, hogy a felvett energia nemcsak hővé alakul, hanem pl. kapcsolgatja ide-oda a tranyókat, tárolja az adatokat, továbbítja az adatokat, puffereli, kisüti/tölti a kondikat, ezekhez mind-mind energia kell. És hát a végeredmény mégiscsak az, hogy kiszámolja a pixelek megjelenítését, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mire képes a Radeon R9 270 a 3 éve hasonló árban kínált HD 5850-hez képest? Beszéljenek a grafikonok!
- Külpolitika
- Filmvilág
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- Autós topik
- BestBuy topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Mikrotik routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi 13T Pro 512/12GB Kék / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest