- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Mobilról pötyögök, nem fejtem ki hosszan.
Amit leírtál, hogy mit lehet, abban igazad van. Ahogy abban is, hogy túlzó lenne azt mondanom, hogy semmit sem lehet.
Viszont annyira szűk, hogy mit lehet, és annyira kevés ideje, hogy túlzónak érzem azt mondani, hogy "évek óta lehet". Igen, a kettő többes szám, a köznyelvben mégis több időre (nem 2) szokás használni, főleg cáfolatként, hiszen azt akarod kiemelni, hogy régóta lehet.
Mindegy ezen nem veszünk össze, szó szerint nézve igazad van.
Ettől még nem segít rajtam, hogy nekem lejárt a személyim, ez nem esik az online esetek alá, (ezt kibírom) meg alapból egy fos a rendszer, nem user friendly, és messze van a szolgáltatói szemlélettől, meg úgy alapból a 21.századtól.
Igaz, relatív gördülékeny volt, időpontra odamentem, és a nem tudom mi miatti 10perces leállás/várakozáson kívül gyorsan végeztünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Doctor Who (2005)
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- További aktív témák...
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest