- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
E.Kaufmann #37220 üzenetére
trixie.
desktopnak használom, komolyabb dolgok nélkül.
tehát tecső, filmnézés van, rakás xterm van, de fejlesztői programok, adatbázis eddig nem volt.
az volt az eszme, hogy az előző desktopom egy nehézsúlyú dög volt, sok fogyasztással, amiből engem főleg a hűtése zavart, így vettem egy kisteljesítményű, kisfogyasztású apróságot, amit akkor használok, amikor csak ilyen felügyeleti dolgaim vannak.az, hogy gyorsabb, nem meglepő. engem se lepett meg. az, hogy konkrétan azért érződik gyorsabbnak, mert tud cache-t használni, az nekem új infó volt. most se használ több ramot a programoknak, mint eddig, csak nem másfél giga marad cache-nek, hanem van, hogy 24 gigát használ.
egyébként azt gondoltam, hogy amíg nem telik meg a ram, addig nem fogok sebességkülönbséget érezni. pedig de.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- További aktív témák...
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest