- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zoli0726: 4670K delid: megérte
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kisgépkezelő #2313 üzenetére
Eh, én is rühellek felelősséget vállalni, de ha valahol keveset adnak, szar a meló, akkor inkább elhúzok olyan helyre, ahol jobb. (Legalábbis jól adnak, ha már rossz a meló).
Most is el akarok, mert ugyan a fizu az iparági átlaghoz képest kevés, de nekem tök elég, viszont azt a baromságot, ami folyik, már a halál se akarja. (És nem is az, hogy szar lenne a meló, vagy rosszak a körülmények, hanem a full értelmetlenség a gáz.) Ha kevesebb lenne a hülyeség, akkor maradnék, ha több lenne a fizu, akkor ugyanúgy pápá. Illetve durván többnek kéne lennie, hogy ott maradjak.@KROK640 : Azaz! Egy jóféle, olyan 256MB-os SD modulért, ami megy BX előtti lapokban is, vagy pl. 256MB egyoldalas laptop SD-ért még akár 300Ft-ot is kaphat (bár az utóbbiért inkább többet, mert csillagászati ára van).
Én elszórakozok ezekkel, de ebben a formában kiröhögtem volna...@NYÁK maratás : Jó dolog, én már bőven 10 évvel szakközép után kezdtem el újra saját dolgokat építeni, kapóra jött a hőtranszfer papír : kinyomtatod rá a cuccot lézerrel, rávasalod a NYÁK-ra, mehet maródni. Szép lesz, olcsó.
Melóhelyen meg volt nem gyenge lézernyomi, és én voltam a local IT... -
galoslac
tag
válasz
Kisgépkezelő #2313 üzenetére
Tökéletesen igazad van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Renault, Dacia topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- 2TB KINGSTON NV2! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! 100/100! FRISS FIRMWARE! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eladó Intel i7-8700K és ASRock Z370 Extreme 4
- ARCTIC Liquid Freezer II 360 Szinte újszerű, Non-RGB változat!
- BONTATLAN - M4 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 32C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
- Machinist X99 PR8, Xeon E5-2666V3 (10mag/20szál 3,5Ghz, AllCoreTurbo és ReBar!), 32GB Ram Erőgép ÚJ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest