Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
Én 90-es években, 10 év utána kezdtem új melóhelyet keresni mert a főnök aki azért vett fel, hogy IT-t üzemeltessem és mivel Ők nem értenek hozzá így tanácsokkal segítsem - de tisztán és egyszerűen telibesz@rta amit javasoltam, kértem, könyörögtem (beszerzés, fejlesztés, szoftverek, munkamódszer)... Rajta kívül mindenki egyetértett, de sajnos egy személyi vezetés volt.
Elmentem ismerősökhöz, körbekérdezni:
- első hely: Baszdki de jó lett volna ha nem ebben a helyzetben jössz mert tegnap közölték, hogy Miskolc lesz a RAK (Regionális Alközpont) és itt ezt az egészet felszámolják, mostani 6 fő közül 1 marad és az az egy is local it semmi jogkörrel, de kérdezd meg Gabit és Petit, a második helyen
- második hely: Baszdki de jó lett volna ha nem ebben a helyzetben jössz mert 2 hete döntöttek, hogy viszik a gyártást románba. Így még 1 hónap mire kiderül hogy mi van és akkor mindenki lapát. Ha akarod felveszlek, de kb. 2 hónapi munka amit próbaidős fizuval kapnál és utána Neked is lapát, de kérdezd meg Viktort, Neki úgy tudom kell ember...
- harmadik hely: Baassszdkiiii de jó lett volna ha hat hónappal ezelőtt jössz, mert akkor a szomszéd városban induló új boltba lehettél volna vezető, benned legalább meg is lehetne bízni. De az a barom aki fél évig vitte elb@szta az egészet, buktuk a bérelt helyet, pénzt, szóval ott most lehúzzuk a rolót. Itt meg Bazsi meg én visszük, és jelen helyzetben ez is elég.Végül negyedik hely még ugyan azon a héten és az már sikerült, ott újabb hosszú éveket húztam le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Dell latitude E5430 eladó
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest