- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Nekem az összes ilyen accountos dologtól már lábrázásom van. Máshol is találkoztam már ilyennel, hogy "be vagy lépve? nem baj, lépj be mégegyszer".
Meg hogy eny nyamvadt 500kb-os akármilyen file-ért hosszasan regisztrálgassak, és persze valós címet adjak meg a megerősítő link miatt. Meg azért, hogyha egyszer 5 év múlva megint arra vetődök és (tök jogosan) nem emlékszem a jelszavamra, akkor tudjanak küldeni emlékeztetőt, ami még sosem segített, mivel a legtöbb helyen nem eszedbe juttatják, hanem találj ki valami újat. Pár helyen olyat ami korábban volt, már nem írhatsz be... De kisbetű nagybetű, szám, spec karakter minden szar legyen benne! így még esélyesebb, hogy mire megint arra jársz nem fogsz rá emlékezni."és csodálkoznak, ha valaki felcrackeli az egészet a picsába" - ahogy már sok éve is mondtam : "valódi szoftver, valódi hátrány". Jó ideje a gyári rendszerek, meg a másolás védelmek olyan szinten szivatják a usert, hogy az is crackel inkább, akinek korábban eszébe se jutott volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ASUS ROG STRIX 1200W Gold Aura Edition Tápegység!
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest