Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz Lenry #43305 üzenetére

Nekem az összes ilyen accountos dologtól már lábrázásom van. Máshol is találkoztam már ilyennel, hogy "be vagy lépve? nem baj, lépj be mégegyszer".
    Meg hogy eny nyamvadt 500kb-os akármilyen file-ért hosszasan regisztrálgassak, és persze valós címet adjak meg a megerősítő link miatt. Meg azért, hogyha egyszer 5 év múlva megint arra vetődök és (tök jogosan) nem emlékszem a jelszavamra, akkor tudjanak küldeni emlékeztetőt, ami még sosem segített, mivel a legtöbb helyen nem eszedbe juttatják, hanem találj ki valami újat. Pár helyen olyat ami korábban volt, már nem írhatsz be... De kisbetű nagybetű, szám, spec karakter minden szar legyen benne! így még esélyesebb, hogy mire megint arra jársz nem fogsz rá emlékezni.

"és csodálkoznak, ha valaki felcrackeli az egészet a picsába" - ahogy már sok éve is mondtam : "valódi szoftver, valódi hátrány". Jó ideje a gyári rendszerek, meg a másolás védelmek olyan szinten szivatják a usert, hogy az is crackel inkább, akinek korábban eszébe se jutott volna.

Új hozzászólás Aktív témák