- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
nálunk is már szinte csak a portás, az üzemeltetés meg én vagyunk, mindenki távmunkázik
"A másik nyomtatót akar otthon telepíteni a laptopjára"
nem gondoltam volna, hogy a teljes pénzügyi részleget le tudom nyűgözni az RDP azon csodájával, hogy "nézd, itt mozgatod a laptopon az egeret és a céges gépeden mozog". el voltak ájulva.
cserébe azt sem gondoltam volna, hogy legalább négyszer kell elmagyaráznom, hogy attól, hogy a laptopján látja a könyvelést, attól az még a benti gépen történik, most csak távirányítja a benti gépet, és ha rábök a nyomtatásra, az bizony benn az irodában fog kijönni a nyomtatóból, nem otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest