- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron M6
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
Nekem a szomszéd nő ilyen. Tudom tudom illik tartani egy jó kapcsolatot de..
Mikor hazajövök a melóból hulla fáradtan, csináljam már meg légyszives a gépét. Kész. S.O.S kellettem éjszakára aludtam 2 órát(du-de. váltás) majd 12 óráztam. Hazaestem, kopogott, mondtam neki, másnap megcsinálom. Erre 2 óránként kopogott,hogy nem e tudnám most megcsinálni. Mindig segítettem neki, múltkor telt be a pohár. Csináltam az én kis hobbimat, erre meghallotta,hogy kint vagyok, elkezdi, nem e tudnék segíteni neki. Erre mondtam,hogy ebbe nem tudok mit segíteni már(meghalt az alaplap lan vezérlője) venni kell egy újat. Látta,hogy zavar, látta ,hogy csinálom, fél órát cseszte az agyam, el is törtem a magot. Már ott tartottam,hogy ha nem megy el, mivel többször is jeleztem már, akkor nem fogják szép szavak elhagyni a szám. Azóta szerencsére nem keresett. Konkrétan szolgáltatásként tekintett rám, egy ideig elnéztem mert szegény, de van egy határ. Anno a másik szomszéd ugyan ezt játszotta el, azzal a különbséggel,hogy ő talán néha kedveskedett is picit. Azóta ő már elhunyt, de jött a váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- HP Elite Mini 600 G9 Micro - Mini PC - Core i5 12500 - 16GB DDR5 - 256GB NVMe SSD - gari + számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700 (8 mag/16 szál) +RTX 3060 12GB +32GB DDR4 +1TB SSD! GAR/SZÁMLA!
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Z Flip6 12/256GB, Kártyafüggetlen, Szép állapot, Garanciával!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest