- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pötyi
őstag
válasz
Elemental #27256 üzenetére
Erre pár év alatt magától rádöbben az ember. Egyszerűbb azt mondani, hogy sajnos nem érek rá, vagy sajnos pont ahhoz az eszközhöz nem értek, stb. Tudod, mit nyersz? Nyugalmat. Nem fognak karácsony este felhívni, hogy menj át windows telepíteni az ajándékba kapott gépre...
Kieg:
Valaha bennem is megvolt ez az őszinte segíteni akaró lelkesedés, a fiatalság idealizmusa, az én-meg-tudom-csinálni életérzés. Aztán rájöttem, hogy talán balek vagyok, ha szopok azzal a sok, 10 éve sem volt új dologgal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest