- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- Victoryus: Már a Josef Seibel se a régi
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Egyszerű boot
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Elemental #1370 üzenetére
Nem tudom, mennyi az iq-m sosem érdekelt a teszt, ha kevés, megsértődnék anyámékra, ha sok akkor még tökéletesebbnek érezném magam(igy is van probléma ilyen téren
). De a 155 tényleg nem kevés, igyál sok alkoholt, nehogy megártson ez a mennyiség
hcl: ezt értem, de azért azt kijelenteni egy műszaki boltban (Minőség szakértőktől!), hogy azt én neked nem ajánlom, mert még a hangot se tudtuk rajta beállitani, csak zúg...ez nekem verte a biztositékot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Figyelmeztethet a GeForce-ok esetleges leégésére az ASUS GPU Tweak
- Politika
- Autós topik
- Viccrovat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- ÁRCSÖKKENTÉS Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest