Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli #13690 üzenetére
nem tudom, hogy a modemem volt-e a szívás, az persze egy idő után igen, hogy belső volt. DE : azért lett ez így mert anno mikor vettem az első gépet úgy voltam vele, elfér a gépházban, miért ne? És nem mellesleg semmi bajom nem volt vele.
A harmadik alaplapomban jött ez, hogy valahogy összeakadt a hangkártyával. Akkoriban ajánlottak külső modemet a probléma megoldására, de olyyan 15-20K környékén volt egy külső modem, nekem meg ha lett volna ennyi, akkor tuti, hoy nagyobb winyó, több RAM, jobb alaplap, jobb proci, jobb VGA akármi ilyesmi szerepelt volna inkább a listán...
Miután sehogy sem volt megoldás a PCI matekra, maradt a szerelgetés. A rákövetkező gép meg mint írtam simán megoldotta, nem kellett szerelgetnimai ésszel azt mondanám, hogy ott bőven az alaplap volt a ludas, ráadásul sok más problémában is az volt...
Azért 5-6HDD egy gépbe eléggé beteg
meg két író... gondolom valami céleszköz volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Z Fold6 12/256GB, Újszerű állapot, Független, Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest