Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
Szerettem volna minél több összevetést csinálni és az telefon nélkül jobb lett volna, de nyilván nem szakadok meg így se pár alkalomtól.
Az üzemszerűség attól függ, hogy mit kapok eredményül. Azért titkon abban reménykedem, hogy 5%-on belül lesz a hibahatár úgy, hogy mondjuk a max pulzust 1bpm pontossággal eltalálja és akkor maradok az óránál.
Vagy ha a futást 99%-ban eltalálja az óra, akkor oda nem viszem, csak a többi edzésformához. Majd kiderül.
Meg majd 1 napot végigücsörgök benne, bár a folyamatos nedvesítés érdekes lesz[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
X éve kölcsönkértem egy akármilyen pántot (dedikált órával lehetett használni, de...mind1, akkor még hülyeségnek tartottam) és elmentem vele párszor futni. 190-re állítottam a figyelmeztetést és a végén már az őrületbe kergetett, mert 15-20 perc után állandóan sípolt Közberakott sprinteléseknél a 200-as érték nem volt szokatlan, bár akkor még 2x éves lehettem.
Szóval valamiért jobban bírom a magasabb értékeket. Lehet azért, mert nagy a kontraszt és a nap hátralevő részében 100 fölé se megy, de ha ülök (ülőmunka), akkor 60-70-es pulzussal (néha 60 alá is megy) elvagyok. Vagy ennyire jó állapotban van a keringésem. Pl: rendszeres a hideg vizes tusolás, ami szintén segít. Ja várj, nem...ha gyerekekkel vagyok, akkor 100 alá nem akar menniEgyébként írták, hogy a képlet általában nem áll azoknál, akik rendszeresen sportolnak.
Köszi a tippet, meg is van; az óra rögzíti.
EDIT: ááá ez nem jó. Azt írja, hogy akkor nem az óráét rögzíti, hanem a pántét. De akkor meg nem tudom összevetni a kettőt[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest