Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
X éve kölcsönkértem egy akármilyen pántot (dedikált órával lehetett használni, de...mind1, akkor még hülyeségnek tartottam) és elmentem vele párszor futni. 190-re állítottam a figyelmeztetést és a végén már az őrületbe kergetett, mert 15-20 perc után állandóan sípolt
Közberakott sprinteléseknél a 200-as érték nem volt szokatlan, bár akkor még 2x éves lehettem.
Szóval valamiért jobban bírom a magasabb értékeket. Lehet azért, mert nagy a kontraszt és a nap hátralevő részében 100 fölé se megy, de ha ülök (ülőmunka), akkor 60-70-es pulzussal (néha 60 alá is megy) elvagyok. Vagy ennyire jó állapotban van a keringésem. Pl: rendszeres a hideg vizes tusolás, ami szintén segít. Ja várj, nem...ha gyerekekkel vagyok, akkor 100 alá nem akar menniEgyébként írták, hogy a képlet általában nem áll azoknál, akik rendszeresen sportolnak.
Köszi a tippet, meg is van; az óra rögzíti.
EDIT: ááá ez nem jó. Azt írja, hogy akkor nem az óráét rögzíti, hanem a pántét. De akkor meg nem tudom összevetni a kettőt
Új hozzászólás Aktív témák
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest