- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedo
tag
Sziasztok, egy jó ideje nézegetem a Garmin sport óráit is, mert (szintén Pebble TS-ről érkezvén) nincs szükségem semmi nagyon okos funkcióra, csak telefonos értesítések és hívások kijelzésére, emellett fontos az always on display és a megfelelő akku idő (heti 4-5 edzéssel és pár túra jellegő sétálással egybekötve). Jelenleg egy olcsó MiBand-et használok, amiből kezd elegem lenni, és szeretnék egy komolyabb, és pontosabb eszközt minden téren. Ezeket kivállóan teljesíti pl a fénix 6 sorozat és az instinct. Végig olvastam mindkét ide vonatkozó ph fórumot, és csak egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy áll a Garmin a terméktámogatással. Azt tudom, hogy az Instinct Solar tavaly érkezett illetve a fenix 2019-es sorozat (talán a 6x 2020?), de mielőtt kiadnék negyed milliót egy fénixre megkérdezném, hogy mennyi lehet még hátra terméktámogatási idejéből az órának, hogy szokta kivezetni a "régebbi" óráit a garmin? Tudom, hogy az órák alapvetően is teljesek funkciók terén, de mi a helyzet a csatolt szolgáltatásokal pl garmin connect, webes felület?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 8 45mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4284
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Új, felbontott Garmin Vívomove 3S Sport Rosegold Sand okosóra - 2 év bolti garival! -
- Apple watch Series 7 41mm Stainless steel gyönyörű
- Apple Watch SE2 44mm, 92%, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged