Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mefistofeles #181 üzenetére
Magának rakta össze, de nem tartotta meg magának, közzé tette. Innentől kezdve magas labda...
-
-
-
A telepítő gyártás sem 10 perc és mivel minden kedden jön frissítés, 1 hét alatt el is avult, nemhogy 2 hónap. Ha, amire szükséged van, felmegy 10 perc alatt, kár volt Windows-t venni (mert eredeti, nyilván), Linux is megtenné (bár így már 2*10percről beszélgetünk, de mindegy).
Ha viszont valakinek mániája az újratelepítgetés, sokkal ésszerűbb egy friss telepítésről partíció backup-ot csinálni, majd visszaállítani. Az akár 5 perc alatt is felkúszik.
-
válasz
Goblin12 #128 üzenetére
Én meg vettem egy SSD-t és kész. S pont, hogy használom (irodai, játék, 3D tervezés, minden), használni akarom, nem pedig fél napokat tölteni a telepítéssel, mert, ha te 10 perc alatt végzel, rohadtul nincs semmi azon a gépen. Próbálnál egy AutoCAD-et, Inventort felrakni, beállítani 10 perc alatt... de egyébként is baromság, amit írsz, a frissítések letöltésével és telepítésével nem végez a Win 10 perc alatt.
-
Hát én egyetértek Dilikutya-val, az alkatrészek kiválasztásának átgondoltsága vitatható, de saját bevallás szerint is nem szakértői szemmel történt. Azonban, ha saját bevallás szerint sem vagy szakértő, nem tudom, miért próbálsz tippeket adni a mérnököknek...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Corsair Obsidian 750D számítógépházam benépesítése egy játékra tervezett konfigurációval.
- Amatőr csillagászat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest