- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
vodkaboy22 #85 üzenetére
mérésen is nyilván sokkal kényelmesebb egy 17colos monstrummal szenvedni ahelyett, hogy egy 13,3-as vagy 14-es könnyű notit használnál. amik mondjuk nem 1 órát bírnak terheléssel. képzeld, a 24colos monitorra pici laptopot is rá lehet kötni, ami nem feltétlenül gyenge (lásd: business laptopok, az egyedüli, amiben rosszak, hogy nincs vagy gyenge a VGA, de itt most elsősorban munkáról beszélünk).
milyen féloldalas terhelésről van szó? pont ezt mondta a kolléga, hogy egy ilyen szubnoti olyan könnyű, hogy gyakorlatilag nincs miről beszélni. 1-1,5kg. és máris nem kell böhöm hátizsák.
én is mérnök hallgató vagyok, ott ahol te, viszont a kisebb gépek pártján állok (13,3 vagy 14 col max).
azért pedig elnézést, hogy egy épp lenyugodó topikba újra "indulatosan" írtam, de egyszerűen nem tudtam szó nélkül hagyni a hsz-ed. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
mitulabattyi #74 üzenetére
a mobil változatokban sokszor le volt tiltva, itt az intel dönt, nem a laptop gyártója. bezzeg amd-nél az utolsó sz@ors sempronban is benne volt.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Napfénysüti #55 üzenetére
"az igazi laptopok a business class gépek" nem csak te vagy így vele... matt kijelző, alu burkolat, olyan nagy kérés ez?
-
FireKeeper
nagyúr
nem akarok trollkodni, de így sem látom sok értelmét a gamer laptopoknak
ha külső monitorral használjuk ugye, akkor tök felesleges ilyen 17colos monstrumot venni. ráadásul, akármilyen erős diszkrét videókártya is van benne, a natív FULL HD felbontáshoz gyorsan elfogy.
ebből a szempontból nekem sokkal szimpatikusabb volt az a kis 14colos FuSi laptop a külső VGA-val, de azóta sem lett túl nagy sikere ennek az összeállításnak.
BTW szinte mindegyik, kevésbé rossz dedikált videókártyával szerelt laptop használható játékra, kis megkötésekkel, csak mivel nincs rásütve, hogy gamer, és nem világít mint egy karácsonyfa, ráadásul olcsóbb is. a szintén dedikált videókártyával szerelt business gépekről meg nem is beszélve (hasonló áron mint egy gamer gép, viszont sokszor masszívabb burkolattal és erősebb supporttal).
Új hozzászólás Aktív témák
lo Miért is költ az ember 300.000 forintot egy Gamer laptopra?
- Megújult a PROHARDVER!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Energiaital topic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest