Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjucuss
újonc
Sziasztok! Véletlenül találtam erre a blogra, tetszettek az írások.Pár mondatot szeretnék én is hozzátenni.Rengeteget autózom.Főleg külföldön. A fent leírtakkal szinte mindenben egyetértek, de kifejezetten találó Danih bejegyzése „Egy olyan országban, ahol egy kutatás szerint az autósok 90%-a szerint ő maga jó vezető, és 70%-a szerint nagyon sok a rossz vezető, én, ha ilyen téma felmerül, csak nézek békésen a vitázókra... aha, igen, mondjad csak... „ Szicíliában, vagy Indiában ahol szinte „dudával” vezetnek, valahogy nincs szükség traffipaxra és ritkák a korlátozások. Igaz nem verik a mellüket, hogy milyen jó vezetők, „csak” vezetnek. A balesetek száma arányában sokkal kevesebb, mint a mi „jól vezetek” országunkban. Hosszú lenne leírni a történeteket, vagy ecsetelni a vezetési stílust, morált… úgy gondolom itt is érvényesül az ami az élet összes területén… gyorsan vagy lassan szinte mindegy, de alázat nélkül, a korlátaink felmérése nélkül nem fog menni. A "szabályokat be kell tartani"-val úgy vagyok, hogy a szabályok alkotói is emberek. Irányadók lehetnek a szabályok,de aki évtizedek óta baleset és büntetés nélkül szabálytalan (nem az ész nélküli, "majd én megmutatom" emberekről beszélek) az egyszerűen csak élt a vétó jogával
Az értelmetlenül kitett, vagy ott felejtett sebességkorlátozó táblákkal az a gond, hogy pszichológiai tesztet nem iratnak a vezetői vizsga előtt. Egy hosszabb úton a 25.ilyen tábla után, már nehéz nem direkt csesztetésnek felfogni... és ebben az esetben a tolerancia szintek elég különbözőekVan akinek két ilyen tábla is elég
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Le Mans Ultimate
- ASUS routerek
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest