Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jjucuss

újonc

Sziasztok! Véletlenül találtam erre a blogra, tetszettek az írások.Pár mondatot szeretnék én is hozzátenni.Rengeteget autózom.Főleg külföldön. A fent leírtakkal szinte mindenben egyetértek, de kifejezetten találó Danih bejegyzése „Egy olyan országban, ahol egy kutatás szerint az autósok 90%-a szerint ő maga jó vezető, és 70%-a szerint nagyon sok a rossz vezető, én, ha ilyen téma felmerül, csak nézek békésen a vitázókra... aha, igen, mondjad csak... „ Szicíliában, vagy Indiában ahol szinte „dudával” vezetnek, valahogy nincs szükség traffipaxra és ritkák a korlátozások. Igaz nem verik a mellüket, hogy milyen jó vezetők, „csak” vezetnek. A balesetek száma arányában sokkal kevesebb, mint a mi „jól vezetek” országunkban. Hosszú lenne leírni a történeteket, vagy ecsetelni a vezetési stílust, morált… úgy gondolom itt is érvényesül az ami az élet összes területén… gyorsan vagy lassan szinte mindegy, de alázat nélkül, a korlátaink felmérése nélkül nem fog menni. A "szabályokat be kell tartani"-val úgy vagyok, hogy a szabályok alkotói is emberek. Irányadók lehetnek a szabályok,de aki évtizedek óta baleset és büntetés nélkül szabálytalan (nem az ész nélküli, "majd én megmutatom" emberekről beszélek) az egyszerűen csak élt a vétó jogával :D
    Az értelmetlenül kitett, vagy ott felejtett sebességkorlátozó táblákkal az a gond, hogy pszichológiai tesztet nem iratnak a vezetői vizsga előtt. Egy hosszabb úton a 25.ilyen tábla után, már nehéz nem direkt csesztetésnek felfogni... és ebben az esetben a tolerancia szintek elég különbözőek :) Van akinek két ilyen tábla is elég :)

Új hozzászólás Aktív témák