- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Miért ne számítana annak? Egy alapvetően veszélyes helyzetet tetézni gyorshajtással?
Ha nem sokkal megy az előtted levő lassabban mint amennyivel te szeretnél, akkor nagy értelme nincs megelőzni. Ha meg sokkal lassabban megy, akkor vagy eleve gyorshajtani akarsz, vagy a megelőzéséhez nem kell gyorshajtani egy ideális világban, legalábbis nem nagyon.Akkor most a szabályok ideális és kissé utópisztikus világából visszatérve a realitáshoz: igen, néha meg "kell" előzni azt is aki hol annyival megy mint én szeretnék, hol meg 5..10-zel lassabban, gyakran mindezt úgy hogy ott megy lassabban ahol még véletlenül sem lehet elelőzni.
Valamint a lassan közlekedők egy részének hirtelen eszébe jut miközben előzik, hogy tud/akar ő gyorsabban menni és rátapos a gázra - ez a nagyon durva szabálytalanság még az alapvetően szabályosan közlekedő finneknél is meglepően gyakran előfordul. -
danih
veterán
válasz
gamek!ller #102 üzenetére
Az rendben van (inkább a magam cinikus módján fejeztem ki magam, természetesen elnézést kérek érte), én inkább arra gondoltam, bizonyít-e ez valamit, ilyen felfogás mellett.
Tehát ha azt mondom, hogy én még nem gyilkoltam, az elegendő bizonyíték ahhoz, hogy nem is fogok? Azaz ha 'A' feltétel fennáll 'X' ideje, az egyenlő azzal hogy X=végtelen? -
danih
veterán
Ez egy fals gondolatmenet, egyébként én nem konkrétan a KRESZ szabályokról beszéltem, hanem az életünket érintő összes szabályról (mert így fogtam fel a nekem szegezett kérdést).
És ha nem érted a különbséget a
"Törekszem a szabályok betartására"
és a
"Csupán több táblával nem értek egyet és túllépem."
között, akkor azt hiszem nincs miről beszélni.
Kétségkívül vannak olyan szituációk az utakon, amikor a szabályok betartása balesetveszélyt okozhat - de ez marha ritka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest