Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Miért ne számítana annak? Egy alapvetően veszélyes helyzetet tetézni gyorshajtással?
Ha nem sokkal megy az előtted levő lassabban mint amennyivel te szeretnél, akkor nagy értelme nincs megelőzni. Ha meg sokkal lassabban megy, akkor vagy eleve gyorshajtani akarsz, vagy a megelőzéséhez nem kell gyorshajtani egy ideális világban, legalábbis nem nagyon.Akkor most a szabályok ideális és kissé utópisztikus világából visszatérve a realitáshoz: igen, néha meg "kell" előzni azt is aki hol annyival megy mint én szeretnék, hol meg 5..10-zel lassabban, gyakran mindezt úgy hogy ott megy lassabban ahol még véletlenül sem lehet elelőzni.
Valamint a lassan közlekedők egy részének hirtelen eszébe jut miközben előzik, hogy tud/akar ő gyorsabban menni és rátapos a gázra - ez a nagyon durva szabálytalanság még az alapvetően szabályosan közlekedő finneknél is meglepően gyakran előfordul. -
danih
veterán
válasz
gamek!ller #102 üzenetére
Az rendben van (inkább a magam cinikus módján fejeztem ki magam, természetesen elnézést kérek érte), én inkább arra gondoltam, bizonyít-e ez valamit, ilyen felfogás mellett.
Tehát ha azt mondom, hogy én még nem gyilkoltam, az elegendő bizonyíték ahhoz, hogy nem is fogok? Azaz ha 'A' feltétel fennáll 'X' ideje, az egyenlő azzal hogy X=végtelen? -
danih
veterán
Ez egy fals gondolatmenet, egyébként én nem konkrétan a KRESZ szabályokról beszéltem, hanem az életünket érintő összes szabályról (mert így fogtam fel a nekem szegezett kérdést).
És ha nem érted a különbséget a
"Törekszem a szabályok betartására"
és a
"Csupán több táblával nem értek egyet és túllépem."
között, akkor azt hiszem nincs miről beszélni.
Kétségkívül vannak olyan szituációk az utakon, amikor a szabályok betartása balesetveszélyt okozhat - de ez marha ritka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest