Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
Igen, tudom, hogy erősebb anyag, de a gyakorlatban van ennek jelentősége?
Az első gen Galaxy Watch Active pl csak alu verzióban volt kapható. Voltak negatív visszajelzések a tartóssággal kapcsolatban? Mert ha nem, szerintem a tudat önmagában nem feltétlen ér meg 30 ezret. Főleg, hogy a színe is szebb szerintem az alu variánsoknak, könnyebbek és sportoláshoz jobban passzoló szíjjal érkeznek.
Vannak egyértelmű előnyei az acél változatnak? -
Az osszes oram rozsdamentes acel, sokkal erosebb anyag mint az aluminium. En azert valasztottam az acelt mert hosszutavra tervezek az oraval es az arkulonbseg elhanyagolhato a teljes vetelarhoz kepest. Inkabb most adok ki tobbet erte (eladasnal is jobban fog csengeni az acel).
-
Qorthral
őstag
Az acél változatra érdemes pluszban áldozni? Az alu esélyes, hogy sérül, karcolódik szerintetek?
Arra figyeljetek, hogy a kétféle anyaghasználat esetében a színek nem teljesen egyeznek meg. Pl a feketéknél az alus verzió aqua black, ami mélykékes, ez szerepelt a tesztben is, az acél esetében viszont full fekete (és talán fényesebb) az óra.
-
brooxy
csendes tag
Üdv mindenkinek. Én is előrendeltem egyre a MM‐nál.Esetleg tudja valaki hogy melyik napon lesz kiszállítva?
-
GSP
aktív tag
Szimpatikus, de kicsit még drága.
-
FuRiONight
addikt
Csak előrendeltem a pàromnak. Így, hogy ajàndèk Samsung dupla vezetèlnèlküli töltő jàe hozzà, nem is olyan vèszes.
-
madkiller
őstag
válasz
denes.hars #79 üzenetére
Telekomnál igen. Mikor jelenik meg azt nem tudom.
-
44mm-es stainlesst berendeltem, kivancsi leszek
-
Scrydhan
senior tag
Na előrendelve, remélem pénteken átvehetem.
-
bot1978
senior tag
Nem tudjátok az ilyen filléres kínai vackok között van olyan, ami megbízhatóan tud pulzusra riasztani? Kardióhoz kéne nekem valami, de nem ilyen drága cucc, valami ocó
-
denes.hars
újonc
Kapható lesz ez nálunk LTE verzióban is? preorderelni mindenhol csak az LTE nélkülit lehet.
-
Nem volt eddig ilyen készülékem és tartom magam ahhoz, hogy az analóg óra a férfi egyetlen ékszere de ez a rozsdamentes acél verzíó arany színben nagyon megtetszett és vonz a sport funkciók sora. NADE amiért írok, tudja azt valaki hogy milyen hiányt szenved el az akinek nem samsung telefonja van (Honor View 20)?
Köszi! -
eladogeppc
veterán
Még mindig kicsinek tartom az akkumulátort, és a 2 órás töltés az picit röhejes.
Szeretném lecserélni a Xiaomi Amazfit Verge-em, de még mindig nincs alternatíva. Annyival azért nem tud többet. -
Sajnálom ezt az árcédulát, pedig külalakra nagyon tetszik.
-
andras0x0x0
csendes tag
Sziasztok !
Konzolvilag.hu -n erdemes elorendelni az orat ha fontos a gyari garancia ?
Az oldalukon 2 ev gyari garit irnak a termekre.
De nincs tapasztalatom, hogy itt milyen feltetelkkel adjak a Samsung termekeket, MM-be szoktam venni.Andras
-
Scrydhan
senior tag
Szerintetek megéri azt a +30e forintot a rozsdamentes acél?
-
Andrejhub
csendes tag
Sziasztok! A rozsdamentes acél változathoz járó bőr szíj vajon bírja a vizet, vagy ha vízbe használja az ember mindenképpen kell hozzá szilikon szíj?
-
Skynet258
veterán
Én előrendeltem egyet, nekem is első gen-es Huawei Watch-om van. Imádom, mindenki megkérdezi a mai napig ez milyen óra mert baromi elegáns - kár, hogy a Huawei nem ezt a vonalat vitte tovább, elmentek a sportosabb kinézet felé.
Ez az Active 2 viszont van annyira tetszetős számomra, hogy erre már lecseréljem a Huawei-t.
Amúgy olyan szíjat veszel rá amilyet csak akarsz, szabvány méret, ez ne tartson vissza. Én például a HW-hez utólag vett fém szíjjal fogom használni. -
Mr.Silkó
veterán
Ami nekem a legjobban tetszik az okosórában, az az NFC-s fizetés lehetősége, iszonyú kényelmes, már telefont se használok erre, nemhogy bankkártyát. A Samsung idővel remélhetőleg szintén bevezeti a hazai piacon is az ehhez szükséges saját fizetési szolgáltatását.
-
dikan
tag
Nekem egy első generációs Huawei Watchom van, de már három és fél éves és az akkuja azért már nem túl fényes. Csoda, ha nem kapcsol ki estére. Nagyon szemezek egy acéltokos példánnyal, de valahogy ezüst+barna szíj kombó nincs sehol
-
Zé.
tag
EKG funkció, az európai szintű egységes egészségügyi engedélyezés után viszont
jó lenne egy újabb teszt, az EKG mérés részletes bemutatásával! Ha a kiértékelő
szoftver is tudna annyit, mint a WIWE készülék, akkor tulajdonképpen bele lenne
integrálva az órába? Ez a tudás mindenesetre óriási előre lépés lenne a miniatűrizálás
felé! Emberéletet mentett a WIWE: [link] -
rayman2006
tag
Sziasztok.
Valaki látta màr kiállítva órákat valahol SESTORE vagy mediamarkt,edigital,euronics?
Jó lenne élőbe látni előrendelés előtt.
Köszönöm. -
madkiller
őstag
20.án megkapjuk vagy aznap adják át a futárnak?
-
Atlantis
veterán
Értem én, hogy ehhez hasonlítjátok, de szerintem nem egy a célközönség. A Galaxy Watch egy vastag, nagy krumpli az Active-hoz képest, szerintem nem praktikus, legalábbis én biztos elakadnék vele mindenben. Inkább örüljünk, hogy van alternatíva.
Nekem baromira bejön ez az Active 2, de a rosseb egye a Samsungot, hogy nem eleve ezt hozták ki az Active helyett, kétlem, hogy fél éve ez még nem volt kész nekik...
-
simii
tag
Igen, ez tökjó lenne így leírva, és vannak is olyan emberek akiknél ez működik (pl Ti). Sajnos én nem vagyok mindig töltő közelben, alig vagyok otthon, nekem bőven elég csak a telefonra figyelni.. Ott lett elegem hogy mindig össze-vissza a legrosszabbkor merül le az óra... És gyakorlatilag nem használtam ezek után idővel az okosórát... Pedig nagyon akartam szeretni, még Fitbit-re is áttértem az üzemidő miatt, de az is elvérzett. A Huawei Watch GT pedig minden olyan fontos dolgot tud, amit ez (pedig utálom a Huaweit, pl mobilokban) az hogy "csúnyább" vagy sem, ez nagyon szubjektív, de inkább adok egy maszkulin kinézetű órára pénzt mint erre a nőies 44mm-esre.
Egyébként szokásoktól függetlenül azt gondolom, hogy ma, mikor a technológia adott, és a konkurencia és meg tudja csinálni a 20 napos üzemidőt, igazán illene legalább 5 napos üzemidővel kijönni, vagy egy olyan változatot kidobni, ami tudja ezt.
-
bajnokpityu
félisten
Nekem edzés nélkül, ertesitesekkel nonstop pulzus mérés el a 46os gw 5 napot tudna. Amíg fürdök, reggelente töltöm, így kb sose nelkulozom, végig monitorozza az éjjelt is. 3 edzés gpssel 3 4 napra csökkentené.
Ezt a hüvely se tudna, és butabb, csúnyább cserébe. Nem ugyanolyan minőség kézbe véve
-
Qorthral
őstag
És egy rossz beidegződés, a mobilját is tölti kb mindenki 1-2 naponta, mégsem gondolja senki, hogy nincs értelmük.
Nyilván az a legpraktikusabb, ha ritkán (vagy soha nem) kell tölteni, de sokaknak azért nem veszti értelmet az eszköz csak azért, mert este fel kell dobni a töltőre. ;) -
tom_87
tag
A cikkből idézve: "A nagyobbnak meg a színe nem ideális egy férfias szetthez."
Ezzel egyáltalán nem értek egyet: az aranyozott tok, barna (vagy fekete) bőr szíjjal évtizedek óta gyártásba van a férfi manuális (felhúzható) ill. automata órak között. A Seikotól a Rolexig szinten minden nagy gyártónak van ilyen modellje (rózsaarany színben is!).
Az egy másik kérdés, hogy sokaknak nem tetszik (nekem se), de ez ebben a formában egy szubjektív vélemény a cikkben.
-
Gicz
addikt
Látszik viszont, hogy minden eszköznek van létjogosultsga, neked pl fontos a soknapos üzemidő, nekem meg teljesen belefér a napi töltés.
Általában este 11 körül felteszem töltőre, fürdés stb, fél12-12 környékén 100%-on van, felveszem és alvás. Reggel 7 körül 90%-on van, egész nap jönnek az értesítések, csekkolom az időt számtalanszor, délután 1 óra foci, vagy úszás, és így este 11-re lesz kb 50%-on. felteszem töltőre és kezdődik elölről. Persze jobb lenne ha iylen használat mellett is elmenne sok napot, de valsz új akksi technologia nélkül ez elég lehetetlen.
A galxy watch érezhetően jobb volt akksiban mint az apple series 4, pedig nekem a kisebbik volt, tesztek szerint a nagyobbik még sokkal jobb akkuban. Úgy emlékszem este 11 körül az oylan 65-70%-on volt, szóval akár két napot is elment volna simán, mégis minden este töltöttem. Nekem jobb érzés volt, hogy úgy indulok el otthonról, hogy "tele van".
-
simii
tag
2 napos üzemidő?!
Nálam ez döntött anno, hiába szerettem nagyon a Moto360-at és a Galaxy Watchot, a Huawei 20 napos üzemeideje mindent visz. Nem tudom hogy csinálják, de így van értelme csak az okos eszközöknek, hogy nem azon agyalsz, mikor kell tölteni. -
Gicz
addikt
válasz
bajnokpityu #53 üzenetére
Erre mondtam, hogy volt a csuklómon, szólt h szorítsam meg, megszorítottam, úgyis szar volt. Szólt h toljam feljebb a kezemen, feljebb toltam ott is szar volt. nekem a sima galaxy watch pulzusmérője ketrecfociban használhatatlan volt. Ennyit mondtam. Nem járok futni, nemtudoom ott milyen. Úszni pedig csak apple watchban úsztam ott pontos, jól számolta a hosszokat is, meg a stroke-okat is.
-
Gicz
addikt
válasz
bajnokpityu #50 üzenetére
Ezzel nyilvan nem tudok vitatkozni, nem tudom mit sportoltok, elhiszem, hogy nektek bevált
de fedett palyan ketrecfociban, ami intenziv 180-as pulzust jelent, es kb literben mérhető izzadtságot, ott nem az h pontatlan volt, mert ha 800 kcal helyett 750-et mér, az pontatlan. De itt 150-200 kcalt mutatott a foci, es 120 pulzust jelzett maxnak. Lényegében az első 5-10 percben mért kb.
Lehet h pl futáshoz király, mész a levegőn szárítja a bőröd a menetszél stb. Ketrecfociban elvérzett csúnyán sajna.
Lehet h ez a v2 már ebben is pontos, de most már nem próbálgatom, marad az apple.
-
mackoman
tag
Üdv,
A Spotify elérhetőséget ,hogy kell értelmezni ,bejelentkezem és WiFi-n hallgathatom online a Bluetooth fülesel?Tervezem,hogy veszek egyett,edzés közben jó lenne,ha nem kell a mobilom magammal hordani.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ránézésre nem sok minden történt a Watch Active szériával, de több, eddig hiányzó technológiát integráltak a jól bevált formaterv meghagyása mellett, többek között ismét van tekerőgyűrű. Csak nem látszik.
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest